開倉報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

全部$100/3對,[email protected]

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 19-1-24 22:04

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Thanks for sharing!!

子爵府

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

最大有咩碼!仲有貨

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 小肥寶 的帖子

我見到有33碼的白鞋

別墅

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

minipingu 發表於 19-1-24 16:20

請問至到幾時?

大宅

請問有咩碼?

大宅

2019勳章 Poo得好勳章

水晶宮

回覆 minipingu 的帖子

Very nice

男爵府

icingz 發表於 19-1-24 18:31
請問至到幾時?

28/1

Poyau    發表於 19-1-25 00:27

大宅

回覆 minipingu 的帖子

嘩! 好抵呀!

象牙宮

回覆樓主:

謝謝分享

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

有大人鞋嗎

大宅

請問有無男仔?

別墅

知唔知明天會否再返貨?

大宅

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

今日去咗,最細有14cm,除$100/3對外,仲有D款係$100/2對

$100/2對個D都好抵,有閃燈波鞋

不過款式真係睇彩數,有D款得一對
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

大宅

szemandy 發表於 19-1-27 01:01
今日去咗,最細有14cm,除$100/3對外,仲有D款係$100/2對

$100/2對個D都好抵,有閃燈波鞋

系幾樓架

大宅

lalalaho 發表於 19-1-27 14:09
系幾樓架

5樓。可不可以影 kitty鞋今日的款丫?thx

大宅

chinyubb 發表於 19-1-27 14:11
5樓。可不可以影 kitty鞋今日的款丫?thx

我諗住明天去呀,sorry