在職全職

跳至

首頁

尾頁

洋房

閣位有小朋友媽媽可比意見

閣位有小朋友媽媽我在做一項調查,請閣位有小朋友媽媽幫忙.
問題:1). 你們最常買小朋友衣服地點?
:2). 應為小朋友衣服價格由多少至多少?
:3). 每次為小朋友換季平均價錢?
:4). 小朋友衣服最注重那一樣?
請閣位媽媽可以比出任何意見!

Nicole:2004年6月4日出世 重3.44kg 是個足月BB.

男爵府

Re: 閣位有小朋友媽媽可比意見

我通常會去買小童衫的地方 我係屯門通常會去新墟 如果9龍的話會去深水bo 因為個度d bb衫都好鬼平 10 至20元都有 我通常會買員領衫多 事關bb仲細如果買樽領衫怕佢係脛會唔慣同唔舒服
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

水晶宮

careyyau:
我通常會去d街市個d攤位買,,因為平,靚,正....bb衫著得一兩次,唔駛買咁貴
我認為bb衫10至50,,就好了...哈哈哈~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

careyyau 寫道:
閣位有小朋友媽媽我在做一項調查,請閣位有小朋友媽媽幫忙.
問題:1). 你們最常買小朋友衣服地點?
:2). 應為小朋友衣服價格由多少至多少?
:3). 每次為小朋友換季平均價錢?
:4). 小朋友衣服最注重那一樣?
請閣位媽媽可以比出任何意見!

1) 有bb衫就會去睇
2) 最好50以下
3) 冬季 500 - 800, 夏季 300以下
4) 質料, 款式

大宅

1). 你們最常買小朋友衣服地點? 花園街, 開倉平貨, 特賣埸..
2). 應為小朋友衣服價格由多少至多少? $5-$60(褸會貴d)
3). 每次為小朋友換季平均價錢? $300(夏天)$600(冬天)
4). 小朋友衣服最注重那一樣? (衫褲質地) (鞋舒適度)

:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至