自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

自從佢返出嚟話受夠edc之後. 發覺佢越嚟越高調, 仲要帶埋個仔好似做show咁做 ,,,,今日睇報紙又話佢同個仔去台灣探明星朋友, 買咗成箱波鞋, 促進台灣經濟咁 ,,,,,,,,,d記者問佢會唔會比個仔拍廣告, 佢竟然轉晒口風咁話:總之係健康性質就可以 不過佢真係幾時都咁靚既, 係高調咗d啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

大宅

原帖由 小路 於 09-4-25 19:30 發表
有時想唔高調都唔得,帶個仔去玩都俾人影晒登晒!其實唔通唔俾個仔去街咩!

無錯無錯, 佢去邊都比人跟到實, 個b都要出街ga ma, 如果訪問pg佢唔講野又話人黑面扮哂野ga la.....我諗佢都唔想高調呢.....我都覺得佢做左mama好好多ga la.....

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有時想唔高調都唔得,帶個仔去玩都俾人影晒登晒!其實唔通唔俾個仔去街咩!

大宅

原帖由 hiphopmama 於 09-4-24 23:47 發表
如果我有距甘靓,我日日都甘高調啊~驚人唔知我有幾靓....所以高調得有道理~

yes,agree!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 juicypig 於 09-4-24 15:48 發表
自從佢返出嚟話受夠edc之後. 發覺佢越嚟越高調, 仲要帶埋個仔好似做show咁做 ,,,,今日睇報紙又話佢同個仔去台灣探明星朋友, 買咗成箱波鞋, 促進台灣經濟咁 ,,,,,,,,,d記者問佢會唔會比個仔拍廣告, 佢 ...

其實lemon tse細個果時都受夠比父母帶出黎啦, 估唔到個仔都逃唔過呢個命運

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如果我有距甘靓,我日日都甘高調啊~驚人唔知我有幾靓....所以高調得有道理~

伯爵府

父子裝嘛..上次佢老豆自己講左啦...

原帖由 winkdex 於 09-4-24 23:04 發表
每次有lucas做封面d八掛雜誌我都會買,唔係八佢o地d家事(因為唔信雜誌寫d野),只係太鍾意lucas仔,超可愛...成個日本仔, 不過點解最近要剪短頭髮呢? ...

大宅

每次有lucas做封面d八掛雜誌我都會買,唔係八佢o地d家事(因為唔信雜誌寫d野),只係太鍾意lucas仔,超可愛...成個日本仔, 不過點解最近要剪短頭髮呢?

洋房

珍珠宮

Lucas 超可愛呀....

男爵府

我覺得佢都係想過正常人生活je, 唔同日日唔出街咩, 咁個仔都要出外見下世面, 增廣見聞架, 咁班記者咁鍾意影佢都無辦法, 咁唔算高調掛.

其實佢宜家趁得閒真係應該生多個, lucas咁得意, 如果生個囡可能超級靚.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

咁又係吖!我見有d 細路,
工人去廁所就拍門喊晒,
亞媽出門返工?個BB 同媽咪揮手拜拜。

原帖由 ckbee 於 09-4-24 16:53 發表
相信pg係一個唔錯的媽媽,會比好多時間陪lucas, 如果唔係,lucas又點會咁痴身,個阿媽一行開就喊!

大宅

相信pg係一個唔錯的媽媽,會比好多時間陪lucas, 如果唔係,lucas又點會咁痴身,個阿媽一行開就喊!

原帖由 小妹媽媽 於 09-4-24 16:47 發表
但係LUCAS一唔見左柏芝就喊.....好痴身

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 ZZdaphne 於 09-4-24 16:27 發表
應該都慣啦,謝家風格一直以來都係咁
pg都幾大方,Lucas 超級可愛.
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

首頁

尾頁

跳至