意見反饋
義工

自由報料 今日: 421|主題: 268020

跳至
網上行續約優惠

大宅

國民生產總值:4646

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
請問最近有人續約了嗎?
現在他們開給我是$158X24個月約
想參考吓大家,謝謝
祝新年快樂

Poyau    發表於 4 天前

大宅

國民生產總值:1983

2019新春慶豚圓

shita0107 發表於 19-2-11 20:32
請問最近有人續約了嗎?
想參考吓大家,謝謝

同一樣價,1000 m,送1500惠康

Poyau    發表於 4 天前

大宅

國民生產總值:3210

shita0107 發表於 19-2-11 20:32
請問最近有人續約了嗎?
想參考吓大家,謝謝

村屋續約,有咩優惠!

大宅

國民生產總值:3326

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
cookinglok 發表於 19-2-11 20:45

可以介紹sales?

大宅

我問個職員話無野送,請問可以續約的聯絡電話嗎?

伯爵府

國民生產總值:19533

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我果個重差300m $148x24個月 送$300

wcpcelia    發表於 4 天前

大宅

wahhwahh 發表於 19-2-12 08:42

我問左好奈,佢都好堅持,所以先上黎問下各位。

複式洋房

國民生產總值:265

2019勳章

MaryB 發表於 19-2-12 01:07
可以介紹sales?

我都想知 sales 電話,1500禮卷堅好

大宅

國民生產總值:3900

新客戶有咩優惠呀可以介紹給我嗎

伯爵府

咁好有$1500惠康,想要sales電話,唔該!

伯爵府

shita0107 發表於 19-2-12 09:21

佢都係打咗好多次畀我,但offer唔好加上入房就收唔到,都係要用返自己的數據,所以諗緊續唔續

大宅

wahhwahh 發表於 19-2-12 11:40
佢都係打咗好多次畀我,但offer唔好加上入房就收唔到,都係要用返自己的數據,所以諗緊續唔續
...

因為屋企長老已學會用pad睇U TO
所以要續比佢用。

男爵府

國民生產總值:7811

請問係咪公屋價?

男爵府

國民生產總值:5453

想知 sales 電話, pls pm, thx!

子爵府

國民生產總值:12682

公屋價?

大宅

2019新春慶豚圓

MaryB 發表於 19-2-12 01:07
可以介紹sales?

佢自己搵我的,同佢講價講左成20mins

大宅

國民生產總值:3326

cookinglok 發表於 19-2-12 17:24
佢自己搵我的,同佢講價講左成20mins

好犀利,有咩方法可以講到價?(emoji)

大宅

2019新春慶豚圓

shita0107 發表於 19-2-12 08:37
我問個職員話無野送,請問可以續約的聯絡電話嗎?

續約部搵我的,已寄取消信,跟全有人call 你傾,仲有一個月約,本身只有1000,我話見到其他人有$1500,我話多啲就唔取消,跟住佢就話幫我問下,一陣就話可以比千五我啦,

大宅

2019新春慶豚圓

wahhwahh 發表於 19-2-12 08:42

堅持唔續約,跟住話要轉台,跟住就有人聯絡你㗎啦

大宅

2019新春慶豚圓

shita0107 發表於 19-2-12 09:21

叫佢寄取消信俾你,之後就send返過去就會有人聯絡你啦,我都係呢度學返嚟

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.