自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

(emoji)超窩心❣️
嚟OK便利店領取交通補貼(emoji)(emoji)(emoji)⛴
【送您$10 OK現金券(emoji)】
(emoji)窩心心意開始日期:2019年2月16日早上7時至2月27日

條款及細則:
•現金券以收據形式列印。
•$10現金券將以2張$5現金券形式送出。
•每張八達通成功領取交通補貼可獲$5現金券2張並只限換取一次。
•使用條款,請參閱券上細則。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-2-14 09:05
Cheuk2012    發表於 19-2-13 09:29

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁有幾好喎

別墅

2019新春慶豚圓

唔知有咩條款呢

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

要從一種感覺中"走開",回到屬於原本自己的地方,是一種本領。 當你練就了一身好武功,回頭看那些痛苦已化為灰燼,你會慶幸自己又跨過了。 ...

翡翠宮

回覆 ka_kelly55 的帖子

謝謝報料

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

2019新春慶豚圓

男爵府

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 KMALL特別版勳章

謝謝告知

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

我都想知有咩條款呀

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝報料!

子爵府

每張$5 現金卷有無最底消費呢?

大宅

2019新春慶豚圓

bbainex624 發表於 19-2-13 08:54
唔知有咩條款呢

要16號在Circle K 領取左,睇番張券後面才會知道條款。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

大宅

ka_kelly55 發表於 19-2-13 08:25
(emoji)超窩心❣️
嚟OK便利店領取交通補貼(emoji)(emoji)(emoji)⛴
【送您$10 OK現金券(emoji)】

唔知是否不用做ok會員才可額外領取多$10?到時帶八達通到ok便可以成功領取?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊