心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

早晨

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大家今日有咩好去處?

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

又凍又落雨其實都唔想出街

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-2-24 11:09
又凍又落雨其實都唔想出街

今日突然凍左!

:-D :-?

侯爵府

csbaik 發表於 19-2-24 11:34
今日突然凍左!

係呀,出街記得著多件衫

大宅

回覆 小傑媽媽 的帖子

小傑媽媽早晨!我也是40+媽咪!

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

小傑媽媽 發表於 19-2-23 13:10
我性格内向,由細到大都冇乜朋友,最近仲要發生左1件令我好心痛既事,被一個認識左超過10年,我一直對佢毫 ...

你好吖,小傑媽媽

侯爵府

kalych 發表於 19-2-24 11:38
回覆 小傑媽媽 的帖子

小傑媽媽早晨!我也是40+媽咪!

早晨kalych

侯爵府

Beemanman 發表於 19-2-24 11:46
你好吖,小傑媽媽

早晨Beemanman

侯爵府

回覆樓主:

大家今日都係家庭樂?

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家好

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 19-2-24 12:33
大家好

你好呀

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-2-24 11:34
係呀,出街記得著多件衫

悶到暈,幫呀女執柜桶,摺到的underware就黎出角
:-D :-?

侯爵府

csbaik 發表於 19-2-24 12:42
悶到暈,幫呀女執柜桶,摺到的underware就黎出角

我都好悶,但冇野做又會亂諗唔開心既野,做人好煩

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小傑媽媽 發表於 19-2-24 12:39
你好呀

你好,我2個仔女都已成年剛出黎工作了,今日留在家休息

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 19-2-24 12:50
你好,我2個仔女都已成年剛出黎工作了,今日留在家休息

咁好,咁你可以自由d做自己锺意既事啦

天珠殿

小傑媽媽 發表於 19-2-24 12:51
咁好,咁你可以自由d做自己锺意既事啦

我現在返半日工,叫有d野做吾會悶又有d錢使囉

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 19-2-24 12:53
我現在返半日工,叫有d野做吾會悶又有d錢使囉

我而家都好積極咁揾緊工,最好揾份越忙越好既工,咁先可以令自己個腦冇晒時間思考

天珠殿

小傑媽媽 發表於 19-2-24 12:55
我而家都好積極咁揾緊工,最好揾份越忙越好既工,咁先可以令自己個腦冇晒時間思考
...

想搵啲乜嘢工啊,如果要求唔高,其實都唔難搵嘅

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 19-2-24 13:03
想搵啲乜嘢工啊,如果要求唔高,其實都唔難搵嘅

我做開會計,都係揾返文職,其他唔識做,但年纪大學歷低好難揾

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊