心聲留言

跳至

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

三月二日,呢個日子只有我自己先知道喺咩日子,喺我跟ex結束12年感情的日子,由第一年的瀝瀝在目到依家已經無大感覺了,不過一定會諗起呢段感情,雖然好可惜但人一定要向前走,懷念是可以的
呢五年我過得好好,大個女左成熟左,了解自己多左,得的比失的更多,亦都有好好的另一半,所以大家遇到難關都不要氣餒,明天是會更好的,加油

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

maymaysheep 發表於 19-3-4 22:06
三月二日,呢個日子只有我自己先知道喺咩日子,喺我跟ex結束12年感情的日子,由第一年的瀝瀝在目到依家已經 ...

明天會更好
月光很美麗☺

象牙宮

回覆樓主:

放下向前

子爵府

三月二日,呢個日子只有我自己先知道喺咩日子,喺我跟ex結束12年感情的日子,由第一年的瀝瀝在目到依家已經 ...
明天會更好

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

最重要係你呢句「得的比失的更多」,咁已經係無憾了!前面會有更好的等著你!

男爵府

12年要一下子放低 真的唔容易,向前看

大宅

其實交往了12年, 感覺呢個人變成家人一樣。
分開不是易事, 要放低都好難。

不過樓主, 你搵到你的MR.RIGHT, 同埋最重要現在過得好, SO GOOD!

人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

別墅

回覆樓主:

放得低就唔需要再提起ex.Btw,都祝你真正識享受離開既輕鬆快樂.

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊