想生BB

跳至

民房

我應該9/3 黎m, 但到宜家16/3都仲未黎,12/3,14/3都用左驗孕棒都係negative.

呢星期個胸都覺得硬同脹,又頭暈暈,個肚有d覺得扯住扯住咁。我唔知係谷m 定點...

其實信驗孕棒就得嫁啦?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

你可以去診所/私家check,照下超聲波
如果你m期準,應該bb有5week
不過都系好早,有機會照到胎襄
或者等多1,2個星期去照多野睇d

大宅

2019新春慶豚圓

tt1202 發表於 19-3-16 00:36
我應該9/3 黎m, 但到宜家16/3都仲未黎,12/3,14/3都用左驗孕棒都係negative.

呢星期個胸都覺得硬同脹, ...

正常過晒due day已經好深色~

別墅

我本身 11/3 dd, 到而家都未黎, 我不嬲都好準時架, 又冇谷 M feel, 用左幾隻早早孕試紙都係得一條線, 紅 d 又得好淺線, 所以應該都唔係 bingo, 好想 M 小姐快 d 黎

民房

wong_edith 發表於 19-3-16 16:11
我本身 11/3 dd, 到而家都未黎, 我不嬲都好準時架, 又冇谷 M feel, 用左幾隻早早孕試紙都係得一條線, 紅 d ...

剛剛黎左m, 多謝大家既回覆(emoji)

別墅

tt1202 發表於 19-3-16 18:25
剛剛黎左m, 多謝大家既回覆(emoji)

新 cycle 再努力, 加油

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
wong_edith 發表於 19-3-16 16:11
我本身 11/3 dd, 到而家都未黎, 我不嬲都好準時架, 又冇谷 M feel, 用左幾隻早早孕試紙都係得一條線, 紅 d ...

我都是應該8/3來M,但今日都未黎呀!14/3号驗過又無,好想快D黎呀,好煩呀!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊