夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

同老公一齊左十年,好多問題溝通唔到,個心已經好淡,離婚又唔捨得,日日都好辛苦要同一個已經無愛嘅人一齊又見唔到將來...

子爵府

畀面勳章

既然已經唔愛,唔捨得啲咩?

洋房

回覆 jeremylui83 的帖子

心好痛曾經有開心嘅回憶,但我知道佢唔係我想要一齊嘅將來

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Kikissss 發表於 19-3-19 23:27
同老公一齊左十年,好多問題溝通唔到,個心已經好淡,離婚又唔捨得,日日都好辛苦要同一個已經無愛嘅人一齊 ...

……

大宅

同老公一齊左十年,好多問題溝通唔到,個心已經好淡,離婚又唔捨得,日日都好辛苦要同一個已經無愛嘅人一齊 ...

係咩問題要心淡咁嚴重

複式洋房

一段婚姻係需要磨合同遷就的,我同我老公都有11年了,都係近呢2年先磨合得比較穩定,唔係妳就佢,就係佢就妳,如果真係唔得,最好大家冷靜攞出嚟傾,只要有心無問題解決唔到的,除非係心已死,就講乜都無用,加油

洋房

回覆 crystal媽咪 的帖子

無,大家內心都知唔夾唔講出口扮無事,不過咁樣生活好唔開心個內心真係好累

大宅

其實你自己已斷定沒有愛又見唔到將來,咁仲要煩惱什麼?

翡翠宮

回覆樓主:

咁點解吾離

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Kikissss 發表於 19-3-20 00:33
回覆 crystal媽咪 的帖子

無,大家內心都知唔夾唔講出口扮無事,不過咁樣生活好唔開心個內心真係好累 ...

……

大宅

無愛, 但到反目未呢?
係米只係無咩野想同對方傾?
咁仲有無拖手, 擁抱, KISS?

瑪瑙宮

已經無愛嘅人一齊又見唔到將來 ...

又無愛又無將來又溝通唔到, 咁你地關係重剩番咩?

大宅

怎麼溝通唔到?講多d
平時大家相處係店?
有冇仔女?

伯爵府

2018復活節勳章

有冇好好坐低傾下大家既問題, 一起去面對去解決
人生有幾多10年..要好好珍惜對方.
我同我老公結婚14年, 每日都好似拍拖一樣. 有問題即時解決, 有咩唔開心一起去面對唔會隔夜去估估下.

大宅

回覆 HRM_ME 的帖子

但係有d男人覺得夫妻間係有問題,佢地冇提出出,就用呢個藉口去搵小三

洋房

Kikissss 發表於 19-3-19 23:48
回覆 jeremylui83 的帖子

心好痛曾經有開心嘅回憶,但我知道佢唔係我想要一齊嘅將來 ...

不如同老公出去拍吓拖,去吓旅行,重拾一下以前拍拖feel

大宅

有無小朋友?

大宅

空巢媽媽 發表於 19-3-20 12:21
有無小朋友?

覺得哪方面有問題?

洋房

回覆 littlehei2008 的帖子

無仔女,完全無傾計有時想同佢講野佢又唔想講,每日放工淨係打機一係對於住電話

洋房

問題係我好似對住呢個人已經心死

首頁

尾頁

跳至