醫護健康

跳至

首頁

尾頁

大宅

已經好幾個月, 吾痕, 只是有時有小小"銀"眼和小小脹痛, 有時脹大D, 有時又縮細返, 但吾會消失. 你們有試過嗎? 我好驚睇眼科醫生, 所以一直拖

子爵府

kittttty 發表於 19-3-20 19:04
已經好幾個月, 吾痕, 只是有時有小小"銀"眼和小小脹痛, 有時脹大D, 有時又縮細返, 但吾會消失. 你們有試過 ...

我發覺有時洗完頭都有,隻眼會好紅,第二朝又無事,所以我都無睇過。

侯爵府

結膜結石
https://www.we60.com/cht/health-article-eye-6
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

大宅

回覆 Ben2003 的帖子

謝, 我的情況應不是結石

大宅

回覆 新人物 的帖子

你會不會是梘水入眼來會這樣呢?

子爵府

kittttty 發表於 19-3-22 10:51
回覆 新人物 的帖子

你會不會是梘水入眼來會這樣呢?

我都唔肯定,2-3個月有一次

侯爵府

眼入面有舊啫喱狀既野 - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21838683
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

大宅

回覆 Ben2003 的帖子

thanks

首頁

尾頁

跳至