自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係洩露天機被天罰定昆人搞成咁?仲有吹到好叻炒股炒期權仲教人,隔左排師傅都摺埋左。

仲有d美容達人,自己鬆墮成面斑去教人護膚。

呢班人好叻搵左d共同搵食既媒,聚人氣,互相吹噓,經常有意冇意間透露一d野等人問然後去幫親,等d羊古比人搵左笨都唔知,仲要當佢好人,當有人指出佢地係搵食,就一定有個共通點係話人妒忌佢地,唔抵得佢地啊咁。

男爵府

2018復活節勳章

我朋友學睇命盤果d~
佢每次幫人睇完~ 一係病 一係行衰運~
真係唔知關唔關事~

(ps佢學黎自娛, 平時都係幫我地最熟果幾個朋友睇)

rainbowchuuu3    發表於 19-3-28 10:56

大宅

美容達人都係收錢sell野
信佢地一成都

禁止訪問

伯爵府

百貨應百貨,捉住消費者心理,就賺左先算……

男爵府

Carhy 發表於 19-3-28 10:38
係洩露天機被天罰定昆人搞成咁?仲有吹到好叻炒股炒期權仲教人,隔左排師傅都摺埋左。

仲有d美容達人,自 ...
係呀,有時個心都明知又係媒,但唔知點解都係會落撘

大宅

話說之前加入過一個群組,佢哋炒股,入面有做股票行人,有做地產,有做裝修等唔同行業,佢哋互相吹噓邊個好叻係高人又識睇風水算命,咁買得股票呢個圈係有真有d錢,有d係媒,你叫炒股既人捐錢冇咁難,因為錢易得來比較疏爽,輸左佢地都會捐,因為覺得黑仔又要做下善事,咁你會諗到係呢個群可以串連到唔同既生意機會。

我果次係比人加左入去,真係大開眼界,初期個個信又介紹朋友入去,後來有d人輸醒左先開始少人,但呢d搵食者冇重新腳踏實地做人,只係換個名去其他區繼續做呢種野。

我信呢種錢就算賺到幾多,賺到好叻都袋唔穩

大宅

cindyyu73 發表於 19-3-28 10:46
我朋友學睇命盤果d~
佢每次幫人睇完~ 一係病 一係行衰運~
真係唔知關唔關事~

我識有個人幫人擇日子,佢平時幫人擇日子結婚,動土,收返利事,但佢屋企運勢都唔好,d女離婚同喪夫,自己又病

大宅

ddzq89 發表於 19-3-28 10:51
BK都有個

應該好多媒

侯爵府

我有朋友跟師父學算命,只為興趣,自娛,佢自己又睇有關書籍, 學習命理十多年,最後放棄了,因為佢自己個女自殺死佐!一同生活都睇唔出,避免唔到!從他的事例,我認為算命係騙人的

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Carhy 發表於 19-3-28 10:38

仲有d美容達人,自 ...
呢的仲唔可以穿新衣,要穿破衣

子爵府

美容達人同睇風水我都唔會信。皮膚好睇個人的,你用落啱,唔代表我皮膚又啱用囉。至於睇風水,更加自己條路自己努力行啦。仲有代䐟,永遠唔會幫襯。親自買,買唔到,唔好恨。

首頁

尾頁

跳至