自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

PerryChak 發表於 19-4-2 13:56
大陸華強北路,我之前都跌爆咗隻,係第一代嘅hermes.Apple整要2000.上去整100

...

請問整完有冇後遺症?
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

子爵府

XXMaMa 發表於 19-4-2 14:46
請問整完有冇後遺症?

又無喎

大宅

Activehealth 發表於 19-4-2 13:55
戴得Apple watch 一定買埋Apple Care+

x 2
抱抱BB

大宅

回覆樓主:

第四代整可能貴D

如果幾百又搏得過喎

抱抱BB

大宅

PoPobaby 發表於 19-4-2 14:52
第四代整可能貴D

如果幾百又搏得過喎

大宅

PerryChak 發表於 19-4-2 14:48
又無喎

請問可即日攞返嗎?
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

大宅

又無喎

請問有冇邊間可介紹下?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

XXMaMa 發表於 19-4-2 09:33
冇,有Apple care 會平d?

應該會換隻新卑你

侯爵府

又無喎
請問呢個Hermes 可整在iwatch 3嗎

子爵府

XXMaMa 發表於 19-4-6 17:16
請問有冇邊間可介紹下?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

我都係俾我表弟攞上去整,佢熟d咋

大宅

maymay220hk 發表於 19-4-6 17:23
應該會換隻新卑你

都要比五百幾

大宅

PerryChak 發表於 19-4-6 17:50
我都係俾我表弟攞上去整,佢熟d咋

(emoji)(emoji)我都諗住比熟人攞上去,我唔熟路架(emoji)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

爆得好勁?如果咁貴我寧可買過隻

男爵府

Apple應該唔會同你整,係換過隻俾你的,之前係SmarTone 問過,佢話隻錶一爆,apple會三千幾俾過隻你,你問下

大宅

XXMaMa 發表於 19-4-2 01:21
原廠整返要成3千,先達果d 記千拎,但有人又話唔整好過,出面整完問題多多,宜家個心好忐忑(emoji)
...

我都跌爆左隻錶 仲要帶左唔夠2個月 心都痛左好耐

大宅

rayrayus 發表於 19-4-6 22:27
爆得好勁?如果咁貴我寧可買過隻

全個錶面裂,我本身都有衝動想買過隻,但一跌就3千幾,買過都一定要買埋apple care

大宅

Kanny_yan 發表於 19-4-6 22:42
Apple應該唔會同你整,係換過隻俾你的,之前係SmarTone 問過,佢話隻錶一爆,apple會三千幾俾過隻你,你問 ...

唔洗3千幾,係隻錶嘅2/3,有買Apple care就五百幾

大宅

fungfung060922 發表於 19-4-6 23:24
我都跌爆左隻錶 仲要帶左唔夠2個月 心都痛左好耐

身同感受,我帶咗半年

男爵府

XXMaMa 發表於 19-4-7 00:27
身同感受,我帶咗半年

想問點樣跌整到爆晒呢我早幾日都整花咗錶面~但冇諗過會跌爆

大宅

mingmama 發表於 19-4-7 18:05
想問點樣跌整到爆晒呢我早幾日都整花咗錶面~但冇諗過會跌爆
...

比隻貓係個矮櫃面掃咗落地,就成個錶面裂晒,你上網search下,I Watch嘅錶面連電鑽都鑽唔花,但係一跌就爆錶面,尼d Apple 係買嘅時候唔會講你知啦,所以我買air pod都問佢有冇Apple care(emoji)

首頁

尾頁

跳至