夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

chukamchun 發表於 19-10-2 19:32
我有時都控制唔到去諗,一諗起就好憎佢,佢宜家對我千依百順,對我好好,但我還是放唔底...... ...

正正就係呢種感受。我都唔知自己重係唔係愛佢

大宅

積極的人 發表於 19-10-2 19:03
件事已經過左5個月,佢雖然對我好好,我仍然想起件事就喊,已經好攰,重係唔知自己想點,要點做。對返佢好 ...

我都一樣,一鍚埋黎就諗起個女人個樣!好辛苦

大宅

chukamchun 發表於 19-10-2 19:32
我有時都控制唔到去諗,一諗起就好憎佢,佢宜家對我千依百順,對我好好,但我還是放唔底...... ...

我都係,好似永遠都放唔底咁、做人好累!昨天又再傷心了一天,夠竟loop 完未!開心、傷心、開心、更傷心、痛心、心死...

我問左佢3 次,再有得揀,會否再出軌,當然明知答案是一定唔會,但原因並非傷害了我,而是*朋友可以做一世、開心只有一時* 出發點也是佢

大宅

佢宜家做每件事情都會以我為先,話見過鬼都怕黑,我都好相信佢唔會再有第二次,但我就係不能忘記!呢件事我同左兩個好朋友講,而佢地亦都認識我c6,而佢地亦覺得我可以比次機會佢,但我自己覺得如果繼續同佢行落去,之後嘅日子我會不自覺地諗起件事,感覺好像好委屈咁......

大宅

請問你點係wechat睇到老公收埋d相?

複式洋房

完全明白你既心情
要將佢既重要性擺低,盡量唔好俾佢影響到自己既情緒
雖然勸和不勸離,但如果同佢一齊係令自己每日都痛苦既,要諗下會唔會分開好啲,始終雙方都唔會忘記到呢件事
為左仔女係一齊我明既,但如果夾硬一齊但雙方情緒唔好 其實對仔女仲大傷害。可以諗真啲。

大宅

anniesakam 發表於 19-10-17 13:38
完全明白你既心情
要將佢既重要性擺低,盡量唔好俾佢影響到自己既情緒
雖然勸和不勸離,但如果同佢一齊係令 ...

將佢既重要性擺低,盡量唔好俾佢影響到自己既情緒

有咩方法可以做得到?

複式洋房

sillycandy 發表於 19-4-2 09:39
很久冇上過BK,就連LOGIN / PASSWORD都忘記了,所以新登記了這個ACCOUNT,因為我呢次真係好痛苦,希望各位J ...

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23014470&page=1&extra=#pid351907038
算同路人...
後悔しても 時は戻せないんだ。

男爵府

我都係過來人,好明白你呢種痛不欲生嘅感覺,唔好咁快作出任何決定,時間會話俾你知之後要點做

子爵府

2024年龍年勳章

sillycandy 發表於 19-9-25 17:44
前排都有同老公嘈(唔係為第三者既事啦), 冷戰左幾日。期間,呀仔同我二人世界食飯時,有同我講,媽咪,只要 ...
樓主,
你真是好勇敢,非常佩服你的勇氣,走到這一步確是不容易。
看著你的留言,我也像經歷了一場傷痛。你的勇氣絕對沒白費的,祝願你和你先生的感情更勝從前!!!

禁止訪問

珍珠宮

chukamchun 發表於 19-10-2 18:02
一個二個d男人出軌後被發現都係求原諒,早知如此何必當初呢⋯⋯

因為知道女人會心軟。

珍珠宮

soso1227 發表於 19-10-1 12:12
回覆 alicego62 的帖子

如果男人真係愛小三,

又岩喎。
真係愛佢,就離婚同佢一齊啦。
使乜偷偷摸摸。左暪右暪。

珍珠宮

sillycandy 發表於 19-4-3 09:12
那位女士已OVER 50了。我同我老公講,話佢真係好有部署去入侵我地個屋企,但C6唔信,話佢唔係咁既人喎,所 ...

珍珠宮

sillycandy 發表於 19-9-25 17:44
前排都有同老公嘈(唔係為第三者既事啦), 冷戰左幾日。期間,呀仔同我二人世界食飯時,有同我講,媽咪,只要 ...

睇到你仔仔對你既說話,我喊左。
佢好生性。亦希望你能過開心既生活

男爵府

回覆 sillycandy 的帖子

出軌係因為佢愛上第二個,難聽d講佢已經不愛你,但係因為其他原因同你繼續一齊(例如仔女),你自己痛苦,點過埋下半世?

首頁

尾頁

跳至