美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Pollyowen 發表於 20-3-30 15:46
剛見好多都sold out左, 不過我又未用過依個牌子野

上次佢減價我都有買,但一枝都未開嚟用

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-3-25 17:52
順豐智能櫃取貨時間已經由48小時減到30小時了

成日都好急追取件

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

有冇試過skin medica 2.0,以前朋友推介支話好,可以淡任何斑,美白一流

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

ckm80 發表於 20-3-29 10:47
入code直頭有七折喎

你最後有冇係airportshop 買野?
我30/3落單,但仲未有出貨通知。

侯爵府

me920 發表於 20-4-7 10:43
你最後有冇係airportshop 買野?
我30/3落單,但仲未有出貨通知。

無呀,因為等緊買其他嘢,haha

大宅

Pollyowen 發表於 20-3-30 16:13
origin蘑菇水有咩用架?

我之前試過濕敷之後成塊面紅晒,嚇鬼死我,不過就咁正常當toner用就冇事嘅

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hihivanessa 發表於 20-4-8 07:56
我之前試過濕敷之後成塊面紅晒,嚇鬼死我,不過就咁正常當toner用就冇事嘅
...
我好N年前用過佢其他一款TONER, 都試過敏感

珍珠宮

回覆樓主:

心理窮,不買了。

珍珠宮

回覆樓主:

anessa perfect uv sunscreen skincare milk (2020)

今年既anessa金已經係我心目中走樣太多,唔係好想買黎試啦,不過對一直用唔到佢既人可能係好的改變。

唔講果D我其實唔明白既遇水遇熱更强黑科技,配方上改動最大係酒精濃度大幅下降同埋水提前到排第1位,預期結果係溫和度同膚感大幅增加,而防水度會下降。

我即刻諗起我為左少D酒精而買既ipsa protector sun shield,一比較同今年anessa金配方非常類似,而ipsa排第1位係防水成分。之前冬天ipsa呢支防曬霜sasa大減價,我買左十幾支,抗疫又消耗得慢,仲有其他零散防曬霜,應該夠用到暑假。

珍珠宮

greentea000 發表於 20-4-10 06:50
anessa perfect uv sunscreen skincare milk (2020)

今年既anessa金已經係我心目中走樣太多,唔係好想買黎 ...

你終於回來了!
騙人,甚麼去三亞2、3星期!
你是因為防水度下降而放棄anessa金?

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-4-10 07:07
你終於回來了!
騙人,甚麼去三亞2、3星期! :heh ...

反正咁危險咁返左内地乘機去多幾個地方啦,抵D嘛!

anessa金2018版又笠又易搓泥又有香料,已經好唔鍾意,不過果D算枝節。今年改動到影響防水,就完全接受唔到。防水度會下降係我自己既估計,除非我唔理解既黑科技補償得到,我唔相信唔強力防水同時可以強力防曬,尤其佢係針對上山下海用。

珍珠宮

回覆樓主:

拆包裹最開心

珍珠宮

回覆樓主:

allie extra uv gel 3.0 (2020)

allie呢支就行相反方向,改動最大係防水成分提前左,即係防水度會增加。唔知本來鍾意佢又好搽又好洗又舒適既人會唔會失望呢?

珍珠宮

greentea000 發表於 20-4-10 07:52
allie extra uv gel 3.0 (2020)

allie呢支就行相反方向,改動最大係防水成分提前左,即係防水度會增加。唔 ...

allie extra uv gel上一個版本有用過嗎?

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-4-10 07:55
allie extra uv gel上一個版本有用過嗎?

用過幾支40g,印象幾好,係佢既舒適度計防曬比預期好。我無搽面頸,只搽手腳,亦無上山下海測試,始終佢唔係allie最强果支,求舒適日常行街行商場坐寫字樓用好足夠。

珍珠宮

回覆樓主:

白色蓋比藍色蓋防曬好多

珍珠宮

回覆樓主:

lrp redermic r換包裝後還有買嗎?

首頁

尾頁

跳至