二手市場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

如果小朋友有鼻敏感或皮膚敏感,絕對值得.

原帖由 JHsbb 於 09-5-1 22:26 發表
老實講, 駛唔駛買D咁貴O既MASK比小朋友呀
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

別墅

我都有興趣啊, 麻煩pm俾我!

大宅

Kimberly-Clark 廸士尼人物小童口罩

I'm interested. Please PM more inforamtion for me. Thanks!

大宅

老屈有得買,不過就$250
如果唔要mickey耍星星(同一品牌)就$200, 我見仲有好多

複式洋房

Where is your Watsons? I cannot find it from there.

原帖由 牛津 於 09-5-4 15:28 發表
老屈有得買,不過就$250
如果唔要mickey耍星星(同一品牌)就$200, 我見仲有好多

男爵府

I saw this in watson, but it is made in Mexico, do you think it is safe or not

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

irhk

Please check PM. Thanks.
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

Thanks. How we place the order?

原帖由 irhk 於 09-4-30 16:57 發表

Kimberly-Clark 廸士尼人物小童口罩,如果約 HK$200 至 210 一盒(75個),會否有人有興趣?謝謝!

[5月2日]
咁多位唔好意思,我在此覆返各位先:
隻 mask 係朋友 ...

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

I'm interested, please send pm.

民房

I want to buy, pls PM me. TKS!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Pls. also PM me! Thx!

複式洋房

I'm interested. Please PM me. Thanks!

大宅

Kimberly-Clark 廸士尼人物小童口罩,如果約 HK$200 至 210 一盒(75個),會否有人有興趣?謝謝!

[5月2日]
咁多位唔好意思,我在此覆返各位先:
隻 mask 係朋友 ... [/quote]

Hi,

每盒HK$210,一盒 75 個。
如果 2:00 係銅鑼灣地鐵站有無問題 ?
同時我問一問我朋友要唔要一盒

thanks

民房

我都想訂

我都想訂4盒,遲唔遲呢?請覆和pm我吖.謝謝你.

民房

我都想訂4 盒,遲唔遲吖,有無都請覆我.謝謝

首頁

尾頁

跳至