自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 18:25
或者啦,但如果而家唔坦白,開始拍拖左一年後先知,咁到時介意先分手,味仲浪費大家既時間
...

.

子爵府

stagea 發表於 19-4-21 18:31
可能阿男仔應該手上仲有其他選擇, 你朋友只係其一都唔定

嗯,聽落你都好岩

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 18:34
咁要睇下爭幾多年??
有啲爭幾年,但係外表唔似都可以維持嘅。 冇辦法,你揀人人揀你 :igiveu ...

會呀,而家啲人個個都咁識保養,但個男仔唔講,係驚個女仔介意?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 18:35
會呀,而家啲人個個都咁識保養,但個男仔唔講,係驚個女仔介意?

.

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 18:36
真係唔知
好多時女仔都係蝕底啲,你朋友佢親身嘅感受係點???

佢就想開始既,但個男方咁,佢就覺得係味應該放棄

寶石宮

wewanwan 發表於 19-4-21 18:37
佢就想開始既,但個男方咁,佢就覺得係味應該放棄

……

男爵府

可能男知道細過女的唔少,怕女的介意,想生米煮成熟飯先

FJmom    發表於 19-4-21 19:59

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 18:39
個女嘅唔好做主動,等男嘅發動攻勢先算。 搏一搏

你咁叻既,講中我想講既野.因為朋友佢自己都已經有半講笑又半發嬲既語氣同男方講:你都唔知係味有心一齊,咁小事你都唔坦白

男爵府

開心吸收勳章

個男仔可能只係想做普通朋友多...但其實女仔問到出口都唔肯講就有少少欠大方

珍珠宮

王國教室勳章

年齡都要咁秘密

子爵府

YuiYeeMa 發表於 19-4-21 18:40
可能男知道細過女的唔少,怕女的介意,想生米煮成熟飯先

咁可以問左個女方幾多歲先,但好似話佢個男仔朋友都無問過我朋友幾多歲 ,詳細情況我唔肯定啦 咁點會驚男細過女?

寶石宮

wewanwan 發表於 19-4-21 18:41
你咁叻既,講中我想講既野.因為朋友佢自己都已經有半講笑又半發嬲既語氣同男方講:你都唔知係味有心一齊, ...

……

子爵府

KKKKit 發表於 19-4-21 18:42
個男仔可能只係想做普通朋友多...但其實女仔問到出口都唔肯講就有少少欠大方 ...

我都係第一次聽,我都有拍過幾次拖,當未成為我男朋友既人員追我時,都好坦白話我知

子爵府

Ashleycorina 發表於 19-4-21 18:43
年齡都要咁秘密

係,真的遇到一個奇男

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 18:43
我以前成日睇小說、睇好多男女間戀愛攻略。 半講笑彈個波比個男仔等個男仔自己決定,個男仔唔會get唔到嘅
...

你意思講唔講而決定開唔開始拍拖?

珍珠宮

wewanwan 發表於 19-4-21 18:18
話說我朋友有一個男仔朋友,都識左一年幾,一直都係朋友身份,會whats app傾下計,都覺得岩傾但未正式出過 ...

可能個男仔細過你朋友,所以唔肯講。
我以前有個男朋友,識佢果陣死都唔肯講年紀,後來一齊左先知佢細過我

FJmom    發表於 19-4-21 20:01

子爵府

ddfannybb 發表於 19-4-21 18:47
可能個男仔細過你朋友,所以唔肯講。
我以前有個男朋友,識佢果陣死都唔肯講年紀,後來一齊左先知佢細過我 ...

咁最後你地點

珍珠宮

王國教室勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 18:44
係,真的遇到一個奇男

如果開始已感覺唔好,就算吧,太奇怪了

子爵府

Ashleycorina 發表於 19-4-21 18:51
如果開始已感覺唔好,就算吧,太奇怪了

我都係咁講 你心入面都有條刺,點開始?什至你已經半講笑半發脾氣,男方都堅持唔講,算吧啦

男爵府

wewanwan 發表於 19-4-21 18:43
咁可以問左個女方幾多歲先,但好似話佢個男仔朋友都無問過我朋友幾多歲 ,詳細情況我唔肯定啦 咁點會驚男 ...

衰啲諗,唔計將來,男好想食個女的,又知道年齡可能影響到食唔到,咁咪唔揭露住囉。男唔係驚,係手段嚟啫。

首頁
12345...6

尾頁

跳至