派對情報

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

四月中我個臭B就兩歲啦, 我簡單咁幫佢搞左個生日P, 想同大家分享下

兩歲生日P - 預備篇
http://hk.myblog.yahoo.com/yuyatyin/article?mid=4052

邀請咭(前)

邀請咭(後)

門口告示

2歲生日衫

兩歲生日P - 場地篇
http://hk.myblog.yahoo.com/yuyatyin/article?mid=4106

兩歲生日P - 蛋糕篇
http://hk.myblog.yahoo.com/yuyatyin/article?mid=4113

因為我時間唔係好夠, 所以都無買回禮小禮物, 場地佈置都無乜時間搞, 差D連MENU都無簡...

好在開P那個場的經理好NICE同HELPFUL, 間唔時提下我, 如果唔係當日可能無飯開...

男爵府

畀面勳章

超級版主

超級版主

謝謝分享

<使用意見>有教post相

男爵府

畀面勳章

唔該哂~ 各位分享下, 加左新相

男爵府

may i ask how much is the location? and food? what can bb do there?

男爵府

畀面勳章

我book呢間紅茶館嚮油麻地, 佢收我最底消費二千五蚊, 由四點玩到十點幾, 包埋卡啦ok同麻雀

其實佢無理你嚮入面做乜, 個場都可以同佢傾點set, 佢都有問我要唔要d人扮的生肖公仔, 或者小丑...不過我就無要囉...(我唔知使唔使錢, 油麻地個經理就話可以傾下)

d食物我就覺得ok, 因為我要求佢要少油少甜少鹽, 佢都做到, 如果你有興趣可以上佢website睇下, 有其他問題可以再問我啦

原帖由 ramuza 於 09-5-3 01:06 發表
may i ask how much is the location? and food? what can bb do there?

別墅

多謝分享

男爵府

畀面勳章

唔使客氣

大宅

你個囡件t-shirt我好鍾意呀,我都想整件俾我個囝,今年佢3歲,唔知可否幫忙呢?

男爵府

你呢個地點好似幾好,可以容納到幾多人???

男爵府

畀面勳章

唔好意思呀, 咁遲先覆你地
我唔知個場可以容納到幾多人, 上次我地就40+的人數都ok~
如果你有興趣, pm我, 我搵返個電話俾你呀~
Chor Chor Wing: 我問緊我同事, 俾d時間我啦!!

大宅

HiHi,
may i also have the info pls!
場地+衫仔,好靚呀!
原帖由 wong_cat 於 09-6-3 18:20 發表
我唔知個場可以容納到幾多人, 上次我地就40+的人數都ok~
Chor Chor Wing: 我問緊我同事, 俾d時間我啦!! ...

男爵府

畀面勳章

個場係嚮油麻地, 如果有需要pm我我話你知
(唔想嚮度幫人賣廣告)

衫仔係我自己整架, 有朋友仔幫我用software整左d相入個2字度, 之後我print左出黎, 再自己燙落件衫度

妹豬件衫仔嚮花園街買10件, d iron transfer paper好似8x元幾張

原帖由 HebeMama630 於 09-6-3 21:37 發表
HiHi,
may i also have the info pls!
場地+衫仔,好靚呀!

大宅

原帖由 wong_cat 於 09-6-3 18:20 發表
Chor Chor Wing: 我問緊我同事, 俾d時間我啦!! ...

唔該哂,等你回覆.

男爵府

畀面勳章

ChongChorWing:

我pm左俾你啦!!

原帖由 ChongChorWing 於 09-6-4 10:58 發表

唔該哂,等你回覆.

男爵府

你好
剛睇到你 的分享,都想知件衫點做的,可否PM埋比我呢?

想問吓是否可以係文具店買到的d iron transfer paper

Thanks

男爵府

畀面勳章

OK~PLS CHECK PM!

原帖由 露比仔 於 09-6-9 21:39 發表
你好
剛睇到你 的分享,都想知件衫點做的,可否PM埋比我呢?

想問吓是否可以係文具店買到的d iron transfer paper

Thanks

珍珠宮

原帖由 wong_cat 於 09-5-3 12:41 PM 發表
我book呢間紅茶館嚮油麻地, 佢收我最底消費二千五蚊, 由四點玩到十點幾, 包埋卡啦ok同麻雀

其實佢無理你嚮入面做乜, 個場都可以同佢傾點set, 佢都有問我要唔要d人扮的生肖公仔, 或者小丑...不過我就無要囉...(我唔 ...

多謝樓主分享...

幾好喎!!!等我囡囡2歲生日時,都係試吓係度攪生日Party。
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

畀面勳章

可能個場較新無乜客, 所以想做好d r多d客掛...
當日d staff的態度真係好ok
如果到時有需要你pm我啦, 我俾上次幫我跟那個經理的電話俾你

原帖由 Fiona0235 於 09-6-11 17:16 發表

多謝樓主分享...

幾好喎!!!等我囡囡2歲生日時,都係試吓係度攪生日Party。

複式洋房

無諗過紅茶館有得BOOK!! 多謝分享!!

首頁

尾頁

跳至