時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

MsBusy 發表於 19-5-1 13:45
少少提示有無呀?
通常撐泛民嘅都好少入時政,
可能分身多,一唔小心就會封戶
三個字的,冇其他喇
撐泛民既好少入時政呢
我個人就因為睇呢啲主題不如睇lihkg
時政呢度擺明建制主場,我冇必要來踩場呀
係有時係自由版抵唔住頸同人插下兩嘴
但都盡量一post起兩post止
有人應我先應

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lingfu 發表於 19-5-1 13:56
三個字的,冇其他喇
撐泛民既好少入時政呢
哦…

子爵府

MsBusy 發表於 19-5-1 13:57
哦…
同埋你話點哂名又話到咩篤爆喇
會唔會真係咁有心做個list呀

上個壇都係輕鬆下啫
我講個啲acc
你拎出去自由版問下人睇下啲人認唔認得

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 19-5-1 13:51
嘩哈哈,要搵針大媽出黎講解下
嘥氣! 模稜兩可 有講=無講

你又係衰嘅!知道人哋在香討的衰嘢,出少句聲就唔會咁黑人憎,天下太平又和諧。

針姐話齋:得一種人會中招。

你真多事!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lingfu 發表於 19-5-1 14:00
同埋你話點哂名又話到咩篤爆喇
會唔會真係咁有心做個list呀
你自己第一版已經點名,
你自己去睇下啦,
無興趣記都唔會記住d名,係咪?

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 19-5-1 13:56
留個位比人落台啦,要咁踢爆人
即係點丫?明知吹水 ,自己知就算?

食花生等睇綿羊信佢,自己無損失就唔好理!

子爵府

MsBusy 發表於 19-5-1 14:03
你自己第一版已經點名,
你自己去睇下啦,
無興趣記都唔會記住d名,係咪?
咪話你拎呢3個名出去自由版問下
睇下啲人認唔認得囉
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22470452&extra=page%3D13
再者你地直接係因人廢言喎

子爵府

其實唔太明你同ning師姐講既係咩
係指tester嗎?
真心問,你鍾意可以pm我講
我只記得佢都係自由版常客

珍珠宮

lingfu 發表於 19-5-1 13:56
三個字的,冇其他喇
撐泛民既好少入時政呢
有咩主唔主場?你現在未又係在時政版留緊言。

公海係你主場?但係我都會出公海留言㗎喎!

你會點處置啲踩場嘅會員呢?

子爵府

ning.. 發表於 19-5-1 14:10
有咩主唔主場?你現在未又係在時政版留緊言。

公海係你主場?但係我都會出公海留言㗎喎!
我只係在時政版被追插
"公海係你主場?" 其實你知唔知公海係點解

珍珠宮

lingfu 發表於 19-5-1 14:10
其實唔太明你同ning師姐講既係咩
係指tester嗎?
真心問,你鍾意可以pm我講
因為,係你講先的。

你將反泛民的 acc 拉到 阿仙事件中,我提下你 …

唔好漏咗啲中立嘅會員。

你有“難諗”的地方,我都有㗎!

珍珠宮

lingfu 發表於 19-5-1 14:11
我只係在時政版被追插
"公海係你主場?" 其實你知唔知公海係點解
咁係你自己將會員化名,我唔知你講邊個問你攞貼士啫!咁都叫做追插?

你攞啲會員去化名嚟講笑時,唔係做好心態準備會有人問㗎咩?

子爵府

ning.. 發表於 19-5-1 14:13
因為,係你講先的。

你將反泛民的 acc 拉到 阿仙事件中,我提下你 …
即係tester都失蹤咗?
但我見佢係呢個post都有出現呀?
定你想講tester都係仙個班人?
咁仙個班都真係幾多元化

子爵府

ning.. 發表於 19-5-1 14:17
咁係你自己將會員化名,我唔知你講邊個問你攞貼士啫!咁都叫做追插?

你攞啲會員去化名嚟講笑時,唔係做好 ...
咁答咗你
你又話我吹水
版規又好似唔俾明講

咁我好難做人啫

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

lingfu 發表於 19-5-1 11:48
呢個post係自由版存在多過一日 1賠1.5
大力係5版內出現 1賠1.3
大灣媽係5版內出現 1賠1.3
哎,比你估中左,過唔到一日就被移。但我都估中左2版唔過被圍既命運。。。
打個和向係咁~

lingfu    發表於 19-5-1 14:29

珍珠宮

lingfu 發表於 19-5-1 14:26
即係tester都失蹤咗?
但我見佢係呢個post都有出現呀?
定你想講tester都係仙個班人?
錯!我無將任何人歸類,

見你提到有反泛民的acc唔見咗,我想指出失蹤與否?係唔代表跟阿仙有交情而失蹤。

補充內容 (19-5-1 14:35):
重溫下你括號內的留言

(自從仙姐事件之後有好多出名反泛民既acc都唔見咗

搞到好難諗呀)

子爵府

ning.. 發表於 19-5-1 14:32
錯!我無將任何人歸類,

見你提到有反泛民的acc唔見咗,我想指出失蹤與否?係唔代表跟阿仙有交情而失蹤。
明白哂

珍珠宮

tester5 發表於 19-5-1 14:29
哎,比你估中左,過唔到一日就被移。但我都估中左2版唔過被圍既命運。。。
打個和向係咁~
...
你前面同樓主,圍啲化名嘅會員!好開心㗎!

咁都要俾其他人開心下,先夠中立㗎嘛!

tester5    發表於 19-5-1 14:41

珍珠宮

lingfu 發表於 19-5-1 14:34
明白哂
網上好多人鐘意抽水㗎!

我都明的!51快樂

子爵府

ning.. 發表於 19-5-1 14:38
你前面同樓主,圍啲化名嘅會員!好開心㗎!

咁都要俾其他人開心下,先夠中立㗎嘛!
所以我第2版有講陳生架
佢都出名到

51快樂!

首頁

尾頁

跳至