自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

是但啦,其實個個咪食花生,事不關己,又洗乜勞氣?

大宅

係啦,宣誓要忠貞的係安仔唔係心穎,要愛sammi要保護佢的個責任都係個老公,唔係全天下唔關事的單身女性,唔明點解安仔躹個躬say 句sorry, 就可以受到原諒,然後許氏伉儷受全城祝福,個女仔就被追殺咁,匿埋屋企都俾人批評坐姿唔夠lady。
url=http://www.TickerFactory.com/]
[img][http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20100203/dt/12/k/e75b/preg.png[/img]
[/url]

大宅

之前心潔老公咪又係,返去同老婆認錯就乜事都無,最後得個女仔比人插到飛起

侯爵府

回覆樓主:

估計因為佢成條timeline比人起晒底,首先又扮人小fan影相,又埋人地男人堆,仲同人地老婆friend埋,係種種因素令人覺得佢可怕。其實眼見鬧都係2個鬧晒,不過女嘅署心積累咁多嘢,多嘢比人鬧至覺得好似鬧佢多過賤男啫。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

現在個女仔好似搶晒全部女人嘅老公咁

佢係有錯,都已經受到應有嘅懲罰,喺這一行難以立足,但現在又沒完沒了,好似要逼到人要盡頭咁

個男嘅,就好似完全無事咁,老婆原諒,無人不停指罵指責佢。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

只係圍攻女
男嘅好似無事發生咁
次次都係咁
利申:本人是男人
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

回覆樓主:

好贊同樓主講

本來我都想like埋一份
但都覺得呢件事一隻手拍唔響

個男宜家置身事外,得女嘅繼續被人鬧。唔通老婆原諒就當件事唔關佢事

珍珠宮

畀面勳章

有人話個女仔出道形象差,形象系靠包裝嘅,搵錢jar, 有幾個網民知道個藝人真人系點呢?如果將個藝人平時出場的表演形象當真人系咁,只能話太天真了。記者同藝人的關係都好重要,寫衰寫好,靠枝筆,未必系事實。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

仲未玩完咩,有D悶囉!

複式洋房

rubiks 發表於 19-5-2 17:32
係啦,宣誓要忠貞的係安仔唔係心穎,要愛sammi要保護佢的個責任都係個老公,唔係全天下唔關事的單身女性, ...

中晒point

珍珠宮

超級特務 發表於 19-5-2 14:28
選港姐, 以為選聖女。
笑芬, 嘉奀, 醜醜, 成紮做過已婚富商情婦。

我仲諗到狐妮
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

翡翠宮

回覆樓主:

呢D事從來我都覺得男賤過第三者
男係同老婆有婚約,毀約既係佢,而家佢 say句soorrr7y 無事
第三者就比人諸9族無限上綱
真係痴線呢D農村水平

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

可能女人對發電姣爆的躄腿女人是同仇敵愾,而且寧俾人知,莫俾人見。現在動作片上埋網,騎在男的身上又啜又摸 。玉女形像盡失。

何况馬明很多fans,群起而誅之

至於老鼠安,很多人認為女人送上門,男人很少唔食。况且老婆都原諒佢,唔通叫Paco炒佢,等佢長期吃拖鞋飯,咁仲累左Sammi.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

好明顯係唔抵得人靚女

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

好多人食飽飯冇C痾, 睇完咪算, 講真, 關你鬼事咩....

珍珠宮

畀面勳章

mini1204 發表於 19-5-2 17:55
男係同老婆有婚約,毀約既係佢,而家佢 say句soorrr7y 無事
第三者就比人諸 ...
認同你

別墅

lovehinbear 發表於 19-5-2 14:13
道德之士(or淫安fans or sammifans)話要褫奪人地香港小姐之名,不如玩大啲褫奪埋淫安最受歡迎男歌手吖!公 ...

totally agree with you

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

柴犬qq 發表於 19-5-2 14:18
隔左差5多半個月,D人仲禁大反應,多數隔幾日就掉淡,呢件事真係5細單。

應該係把現實中嘅憤怒委屈,全投射到佢身上

男爵府

阿當食左禁果,咪又係話係阿娃誘惑佢,阿當唔識抗拒誘惑的,跟住又話女人受罪所以 以後要忍受生仔之痛,上帝都話埋比人聽,男女不嬲都唔公平架啦

子爵府

mini1204 發表於 19-5-2 17:55
第三者就比人諸 ...

咁你開post鬧鼠安,睇下其他人點囉!好多人回覆都盡量唔離題啫!

首頁
12345...10

尾頁

跳至