夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

早兩天, 太太突然在房, 好緊張問我有沒有同人曖昧, 佢話佢指曖昧的意思係沒有開始一齊, 但經常同人說心底話, 有意思果種....

我說笑回覆她 : 點解要曖昧? 係就硬橋硬馬快D 砌左去, 唔玩曖昧啦, 唔夠煩咩.....

我問佢點解會咁諗.... 識我19年仲唔知我想要什麼嗎? 仔仔開始大, 諗起甩身都開心唔切, 唔會另起爐灶咁笨啦.... 妳諗咁多, 不如對我好D啦, 唔好成日同我爭論依樣果樣令我不爽好過啦....
我依家只係諗仔仔長大後, 我地的計劃怎樣....

其實我覺得女人一樣煩, 一樣會老, 一樣永遠有更漂亮的.... 除非玩完就掉咁不負責任o者.. 唔應該多心 又攪到自己...

見朋友離婚對財政影響好大, 真係無謂攪到咁.... .

瑪瑙宮

佢覺得你做少左卦, 唔係無理由會問

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-4 17:23

可能佢見我成日睇BK 掛, 不過佢知我成日答嗲格.... 叫佢上來又唔上..

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Nancy20090615 發表於 19-5-4 17:23
有理由,可能你無交功課

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 17:26
可能佢見我成日睇BK 掛, 不過佢知我成日答嗲格.... 叫佢上來又唔上..

呵呵可能你太太唔中意你同c9們傾咁多喎

子爵府

回覆樓主:

樓主d post同回覆成日警惕自己咁 睇黎好多引誘圍住咁

子爵府

mingmama 發表於 19-5-4 17:29
呵呵可能你太太唔中意你同c9們傾咁多喎

佢有講過小心 D 女人覺得我好, 埋我身...

但我覺得我都係正面分享, 講公道話... 而且反而上了BK 更愛錫了太太 和家庭... 如果個心都唔定, 去到邊到都會出軌啦....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 17:34
佢有講過小心 D 女人覺得我好, 埋我身...

但我覺得我都係正面分享, 講公道話... 而且反而上了BK 更愛錫 ...

呢度要埋身都有一定難度~完全冇樣冇聲~我諗唔會有人咁都會動心啩

子爵府

20150618bb 發表於 19-5-4 17:27
有理由,可能你無交功課

老婆近幾日M 來, 自己J 左2 次喇, 想交都無機會, 我成日叫佢自己訓覺鍾意就爬上來, 那怕我在熟睡中, anytime welcome的.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

PTMCYS 發表於 19-5-4 17:38
老婆近幾日M 來, 自己J 左2 次喇, 想交都無機會, 我成日叫佢自己訓覺鍾意就爬上來, 那怕我在熟睡 ...
嘩....................甘餓

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 16:36
早兩天, 太太突然在房, 好緊張問我有沒有同人曖昧, 佢話佢指曖昧的意思係沒有開始一齊, 但經常同人說心底話 ...

你呢個post有幾個回覆好好笑 叫你老婆上嚟睇下麻。
等我都比建議你先,樓上有人問係咪無交功課,你要記住女人疑心重,功課突然做得唔好,都會多嘢諗嫁,唔好打j住,儲多d子彈,等老婆m完大戰啦

子爵府

bobo88hk 發表於 19-5-4 17:33
樓主d post同回覆成日警惕自己咁 睇黎好多引誘圍住咁

係咩, 我都係說真話的, 現在沒有啦, 老狗一名, 而且真係老了, 心態亦老, 留比年輕人威啦....

不過如果想玩, 只要拋個身出來, 好多人都好容易, 好似我有個英國同事, 話未來過香港, 話7月來叫我帶佢去遊下, 講真, 如果我想玩, 佢又係洋腸, 當然會帶佢去老蘭啦, 不過真係咪攪我... 最怕依D 地方..... 我依D人晚上8點就睇錶, lor lor "暖" 要回家果D, 佢要求都唔會帶佢去..... 最多食下飯, 帶佢去女人街算

子爵府

jwy2 發表於 19-5-4 18:15
等我都比建議你先,樓上有人問係咪無 ...

以前成日叫佢上來, 依家唔好了, 佢唔鍾意我講佢, 實比佢鬧, 跟住唔比上, 又少了把中立的聲音了....

子爵府

jwy2 發表於 19-5-4 18:15
等我都比建議你先,樓上有人問係咪無 ...

大戰前留3 天準備已夠, 儲太多, 天氣不似如期, 做了"變型俠醫"就閉...

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 18:20
以前成日叫佢上來, 依家唔好了, 佢唔鍾意我講佢, 實比佢鬧, 跟住唔比上, 又少了把中立的聲音了....
...

其實我老公最近叫我唔好上太多bk,佢話人哋d家事,睇咁多做咩,我咪回佢,我睇完先發覺我老公咁鬼好。呢樹講,真心的,我無呃佢, 所以有時佢激嬲我 ,我諗返佢其實已經係好好,我就嬲唔落

子爵府

mingmama 發表於 19-5-4 17:36
呢度要埋身都有一定難度~完全冇樣冇聲~我諗唔會有人咁都會動心啩
...

你錯了.

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 18:24
大戰前留3 天準備已夠, 儲太多, 天氣不似如期, 做了"變型俠醫"就閉...

"變型俠醫"即係點?

子爵府

jwy2 發表於 19-5-4 18:26
"變型俠醫"即係點?

慘叫聲, 想打人....

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 18:30
慘叫聲, 想打人....

死啦,仲係唔多明,女人想打人,我就明

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-4 18:25
你錯了.