夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

後生時會好中意痴住大家,晚晚都要講電話先訓,但而家拍拖,就算連剛開始既蜜月期,都唔會同我講電話,又唔會自動交帶。我有諗過係性格問題,因為我岩岩都有提,佢唔係由有變到無,而係一開始都已經無呢個習慣,點解我同佢一星期見一次,平日都唔可以講下電話先訓

子爵府

wewanwan 發表於 19-5-6 00:00
後生時會好中意痴住大家,晚晚都要講電話先訓,但而家拍拖,就算連剛開始既蜜月期,都唔會同我講電話,又唔 ...

連熱戀期都冇,你真係要諗下啦!一星期先見一次佢好忙㗎?搵好多錢?日理萬機?

伯爵府

一樣 我36歲識我老公 晚晚講電話講到零晨
星期六日 晨早起身 都係為見多幾面

個時好厲害 一日訓得幾小時 都好精神

子爵府

馬明嫂 發表於 19-5-6 00:33
一樣 我36歲識我老公 晚晚講電話講到零晨
星期六日 晨早起身 都係為見多幾面

所以我就奇怪,究竟係味性格問題?

子爵府

doryi 發表於 19-5-6 00:23
連熱戀期都冇,你真係要諗下啦!一星期先見一次佢好忙㗎?搵好多錢?日理萬機?
...

一星期一次算少?

子爵府

wewanwan 發表於 19-5-6 00:40
一星期一次算少?

熱戀期梗係少啦!想當初34歲先識我老公!佢日日都想見個喎,又打電話問你係邊!咁當然而家結埋婚就冇啦!我覺得唔關性格是,係愛唔愛!掛唔掛住問題多啲

子爵府

一星期一次算少?

對方會唔會是已婚,所以唔方便講電話又唔方便日日見,你們拍拖拍了幾耐,小心睇清楚。

珍珠宮

回覆樓主:

一早星期見一次,平時無講電話,你肯定係熱戀期?

別墅

一星期一次算少?

很少

大宅

YcY1513 發表於 19-5-6 01:40
很少

下一位吾該?

瑪瑙宮

一年限見 52 次?? 一星期見一次係咪上床?

你小心比人呃紧?

楼上話小心佢已婚,極似。可能有人同居紧,要交人,5方便見。見你可能話OT, 見客之類。

複式洋房

十成已婚或同居

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-5-6 00:00
後生時會好中意痴住大家,晚晚都要講電話先訓,但而家拍拖,就算連剛開始既蜜月期,都唔會同我講電話,又唔 ...

子爵府

doryi 發表於 19-5-6 00:45
熱戀期梗係少啦!想當初34歲先識我老公!佢日日都想見個喎,又打電話問你係邊!咁當然而家結埋婚就冇啦! ...

對不起,可能我表達得唔好,我意思係一星期一次因為我同佢住得比較遠,加上我地工作都好忙。之前熱戀期會多啲,宜家已經拍左兩年啦。

子爵府

小虎豬媽媽 發表於 19-5-6 00:59
對方會唔會是已婚,所以唔方便講電話又唔方便日日見,你們拍拖拍了幾耐,小心睇清楚。
...

我成日都有因為呢樣野而埋怨佢,我都有串佢,你係咪有第二頭家?點解你夜晚咁少同我講電話?

子爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-6 07:41
一年限見 52 次?? 一星期見一次係咪上床?

你小心比人呃紧?

唔係啦,我地已經大半年冇做呢樣野。

子爵府

Nicole_S 發表於 19-5-6 07:44
十成已婚或同居

所以我好想知係咪真係有人會攰到每日放工返到屋企,食完野10點幾就即刻訓

子爵府

回覆樓主:

不過我感覺佢係無第二個,你知女人好有第6感 唔喺同人同居,只係呢方面我地協調唔到,我就好想夜晚會同佢傾下 ,但佢就好早訓。因為我份工比較忙,只有夜晚時間先可以靜下來,所以我都好想夜晚可以分享下每日大家做過咩野。而唔係佢10點幾就訓左,或者好簡單講一句早抖。
但當你打比佢時,佢就成日話好攰好眼訓,咁你都唔好意思chur住佢講電話。

男爵府

wewanwan 發表於 19-5-6 08:03
不過我感覺佢係無第二個,你知女人好有第6感 唔喺同人同居,只係呢方面我地協調唔到,我就好想夜晚 ...

其實而家唔講電話都可以WhatsApp 啫~連呢啲都冇

大宅

wewanwan 發表於 19-5-6 07:59
所以我好想知係咪真係有人會攰到每日放工返到屋企,食完野10點幾就即刻訓
...

我結婚前份工朝成日ot o到9晚9,放工返到屋企食完飯就瞓,真係咩人都唔想見,我老公返輪班,星期六日成日都要返工,我地拍拖時都好小見面

首頁

尾頁

跳至