嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

在網上買左紗巾, 牌子係西松屋, 仲有日本價錢牌響個袋到(599 YEN, 20條白色最細SIZE款, 我買左2包)...但我覺得好鞋手吓...我拎左一條出黎, 每日沖涼都洗佢1次, 洗左5日, 係淋身左D, 不過都係唔算滑, 比想像中不一樣...有冇JM提議到可以點算, 有冇咩處理方法可以令佢滑D...定真係唔用(用又唔係, 唔用又唔係, 當抹野布都嫌佢薄, 唉...) T_T

大宅

BerniceL 發表於 19-5-13 03:13
在網上買左紗巾, 牌子係西松屋, 仲有日本價錢牌響個袋到(599 YEN, 20條白色最細SIZE款, 我買左2包)...但我 ...

我覺得唔好用嘅紗巾會拎黎抺玩具

男爵府

西松屋只係日本牌子啲嘢全部made in China,佢啲衫啲質地都好差㗎,我買過一兩次冇下次,成日見啲媽咪話去日本玩買西松屋,我想話得個平字囉

BerniceL    發表於 19-5-29 12:33

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

佢本身質地係咁應該好難令佢滑d 我覺得m字頭最滑,竹炭果隻,又軟又滑,如果平d的話G字頭最好,用左大半年都仲好新淨,又唔臭,有幾款用用下會有陣up味....

大事化小, 小事化毛.........

複式洋房

我朋友介紹咗隻紗巾好滑手又吸水,我都介紹咗俾身邊朋友都話好用

大宅

BerniceL 發表於 19-5-13 03:13
在網上買左紗巾, 牌子係西松屋, 仲有日本價錢牌響個袋到(599 YEN, 20條白色最細SIZE款, 我買左2包)...但我 ...

我覺得759 d紗巾幾好 又大塊又唔縮水圖案又有好多選擇

首頁

尾頁

跳至