網購天地

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

超實用 各式各樣。
耳聾, 心又急的老媽子。

助听器耳聋老人专用

5分鈡即滾。電煮水壺。

老花鏡

食蟹剪刀

樟脑丸防霉防蛀防虫防蛀

保温杯

芦荟面霜液 补水保湿滋润

口罩一次性女防晒透气春夏季薄款黑色男时尚韩版女神50只单独包装

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

琥珀宮

2.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

琥珀宮

3. 盐酸氨溴索分散片。
化痰
止咳。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

333s 發表於 19-5-13 21:48
超實用 各式各樣。
耳聾, 心又急的老媽子。

勁呀
大豐收

月光很美麗☺

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-5-13 21:53
勁呀
大豐收

老媽有腦退化, 和工人同住,
家中的東西常常失蹤的。 無數次了。

為了配合, 失蹤也不傷感。 我只能淘不太貴重的。不見了, 我對她說, 便宜, 不用心痛。
也傷我荷包少D。

N 月前偷 媽錢包的 3千

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

333s 發表於 19-5-13 22:04

工人好衰呀
好工人可遇不可求
不過淘寶啲嘢好平,我同意嘅
月光很美麗☺

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-5-13 22:05
工人好衰呀
好工人可遇不可求
不過淘寶啲嘢好平,我同意嘅

工人就是工人。

5月 旧工人 偷野王, 脏又懶王 走去嫁人。

新工人來上班了。 現忙教她家務。我們要求的 "清潔次標準"。

本周 家務 + 老人沖涼, 穿衣, 扶上下坐廁 & 輛椅。
下周 教煮食。

六月該輕松D。

翡翠宮

333s 發表於 19-5-13 22:21
工人就是工人。

5月 旧工人 偷野王, 脏又懶王 走去嫁人。

都好。
有新工人,唔駛比舊嘅食住。
試過新嘅係好,淘返啲正嘢送畀佢
月光很美麗☺

禁止訪問

子爵府

我老爸腦退化,後期喜歡派錢比醫院姑娘,ee, 我地淘d練功錢比佢任派比貼士,又唔怕比人偷。

子爵府

重有,我成日淘紙尿褲比父母,老人家,萬一趕唔切,有褲仔頂住,試過淘雜牌經濟裝,又試過天貓買Tena, 香港買真係貴好多。到後期就無法啦,要用片,片香港買同淘差不遠,香港買就ok了。

男爵府

ozoz 發表於 19-5-14 16:03

重有,我成日淘紙尿褲比父母,老人家,萬一趕唔切,有褲仔頂住 ...

纸尿裤有没有link?

子爵府

rosetina 發表於 19-5-14 16:28
纸尿裤有没有link?

散裝當年買時有分貴d平d,我買貴d,賣家話貴嘅質量好d。不論tena又好散裝又好,吸濕量都不及片,頂下真係不錯。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊