親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有住過海洋公園萬豪酒店呀?好唔好玩呀?邊度出平呀?謝謝

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

朋友住過,因新淨係靚都舒服,但無乜特別,buffet 好味
活在當下,愛得及時

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bblo 發表於 19-5-14 10:23
有沒有住過海洋公園萬豪酒店呀?好唔好玩呀?邊度出平呀?謝謝

昨日住完,官網訂價錢都ok, 包早餐同海洋公園入場卷同快証,酒店好新,但只得泳池同小小的兒童遊戲室,早餐好食

我間房望出去的景

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 3 天前
wcpcelia    發表於 19-5-15 17:59

大宅

Lqueenie 發表於 19-5-14 11:25
昨日住完,官網訂價錢都ok, 包早餐同海洋公園入場卷同快証,酒店好新,但只得泳池同小小的兒童遊戲室,早 ...

個泳池好似好大又幾好玩,你們有沒有玩呀?
我都係見佢咁新,想住下囉!都係諗住玩下水,入園hea 下

大宅

pm1202 發表於 19-5-14 11:23
朋友住過,因新淨係靚都舒服,但無乜特別,buffet 好味

如果晚上唔食自助餐,有其他野食嗎?貴嗎?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bblo 發表於 19-5-14 20:59
...

梗係有去泳池啦,我中午已經去玩,但泳池未有更衣室

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 3 天前

珍珠宮

bblo 發表於 19-5-14 21:00
如果晚上唔食自助餐,有其他野食嗎?貴嗎?

酒店除左自助晚餐,仲有扒房同中菜,我地太遲決定去,加上母親節,所以full house,我地去左珍寶海鮮坊食晚飯,都係5分鐘車程

珍珠宮

bblo 發表於 19-5-14 20:59
...

我覺得package最好係包快証,前2日勁多人,有快証慳好多時間

大宅

2019新春慶豚圓

Lqueenie 發表於 19-5-14 11:25
昨日住完,官網訂價錢都ok, 包早餐同海洋公園入場卷同快証,酒店好新,但只得泳池同小小的兒童遊戲室,早 ...

請問你的全包package幾錢?

珍珠宮

sophyllis 發表於 19-5-14 21:40
請問你的全包package幾錢?

package包2大2小早餐,2大2小入場卷,3張全項快証,2日免費泊車,total $2772,岩岩星期日星期一兩日紅日入住

我仲要係星期四先訂

大宅

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

Lqueenie 發表於 19-5-14 21:46

package包2大2小早餐,2大2小入場卷,3張全項快証,2日免 ...

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

請問是否所有package都包op入場卷?
本身已有年票

珍珠宮

yokulami 發表於 19-5-14 23:36
請問是否所有package都包op入場卷?
本身已有年票

唔係,另有純房或包2大人早餐的房,但就冇包2大2小早餐的房

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

package包2大2小早餐,2大2小入場卷,3張全項快証,2日免 ...

請問你在哪裡訂?上op 找不到!thx

珍珠宮

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
siuyan1212 發表於 19-5-21 23:20

官網,package and deal

侯爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

呢間係萬豪啊~

水晶宮

$2772好平喎!

珍珠宮

我寫得唔好,係萬豪官網,不是op網

珍珠宮

Cheuk2012 發表於 19-5-22 00:08
$2772好平喎!

2日紅假黎講我覺得價錢算ok, 前台職員仲好好人,送多3套快証比我地,每套$380架

不過拎房就真係好耐,4間房排左5次隊,一個鐘拎一間,排到暈

水晶宮

Lqueenie 發表於 19-5-22 00:12
2日紅假黎講我覺得價錢算ok, 前台職員仲好好人,送多3套快証比我地,每套$380架

不過拎房就真係好耐,4間 ...
Package 本身唔包快証?係職員自己送比你地?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊