想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

BB預產期係1月28日
我本身有一個女了,這次是意外懷孕
我要個男,但實在實在唔想要水瓶男
以前識太多水瓶座男生性格都好差
佢地不切實際而且非常魯鈍。你所能指望他們的只有撒謊,粗心大意,和不住地犯同樣的錯誤
好憎好憎呢個星座,唔想自己個仔性格咁差
應唔應該墜胎算?
老公對呢方面無意見,而身99都仲未知我地有咗

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實都睇下你點教啫....
聽到你咁講好傷心,呢個版好多jm想生都生唔到,小生命揀你做媽媽,但你竟然因為lee d理由想唔要佢

複式洋房

我岩岩先小產完
你居然為左佢嘅星座唔要個B
唔好怪我反應大
但教小朋友係家長嘅責任
點教佢 佢點成長 大個點 我諗唔係咁兒戲就咁因為一個星座而去判斷
理智少少啦

別墅

回覆樓主:

難道全世界的水瓶男就沒有性格好的嗎?性格好與壞,重點在於人,並不在於星座

複式洋房

sonandson 發表於 19-5-16 20:26
BB預產期係1月28日

洋房

bbooeeyybb 發表於 19-5-16 20:30
其實都睇下你點教啫....
聽到你咁講好傷心,呢個版好多jm想生都生唔到,小生命揀你做媽媽,但你竟然因為le ...

同意你的講法,如果係真的話。亦替樓主bb悲哀...

大宅

BB預產期係1月28日

一條小生命竟然可以用星座決定佢ge去向呢度大把jm千方百計想要bb,你因為一無謂星座想落左一個bb?

別墅

回覆 sonandson 的帖子

其實 好簡單 提前開刀生出來 20號前 都唔算 早產
好過你墮胎

可能樓主比較後生 希望你思想會跟人生經歷而成熟d

你咁的思想其實生個其他星座的 你唔使的教 都冇用

大宅

2019新春慶豚圓

痴線,真係o晒咀 乜人都有

複式洋房

BB預產期係1月28日

我鄧你一家悲哀,
有個咁嘅阿媽,咁嘅老婆,咁嘅女兒

別墅

真係呆左。
呢度好多人用盡方法,又檢查又手術,就係為左要一個健康既bb。我自己做iui ivf,年頭小x過,見到你甘講真係好心傷。小朋友好壞係睇你點教姐。我相信其他星座都有人性格唔好心地唔好囉。

複式洋房

回覆 isisbaby 的帖子

真係咩人黎加你 😡我4月頭宮外孕 自然流產😭
睇到你咁講 真係....

複式洋房

2019勳章

睇到呢個po真係o L左

大宅

我支持樓主決定。因為有你尼d甘既人做呀媽真系好慘! 咩年代呀,生仔講星座? 星座尼d都好信?
你真系要去驗下個腦有咩問題。

大宅

2019勳章

回覆樓主:

竟然為左星座而墮胎,其實樓主你是否精神有問題?
你話人地愚鈍和性格差,甘你自己呢?

男爵府

BB預產期係1月28日

你之前唔係話離婚的嗎?又話有證據個女戀父,又話個女個補習老師同你老公一齊,究竟邊樣係真㗎

別墅

BB預產期係1月28日

你有無去錯版吖,呢度係想生BB,唔係唔要BB吖

你問呢個問題前有無唸過他人感受。。。呢度好多想生,用盡所有方法都無得生,你竟然為咗個星座而唔要BB

大宅

BB預產期係1月28日

你咁樣出post, 我真係以為你係特登開個account 黎玩嘢。本身我最憎人追仔,追到仔又話唔要水瓶男。其實你係咪無業廢青玩到無嘢還黎作古仔? 好古怪

大宅

BB預產期係1月28日

我睇番你之前d post, 都係比人喪插嘅多。我開始懷疑你呢個post 係假。你係咪想吸引人注意咋?因為你因為一個星座而想墮胎好唔合理。下次作故仔唔該唔好咁誇。

男爵府

2019新春慶豚圓

BB預產期係1月28日

......為左星座問題, 只可以話真係抵你俾人插
我真心相信每個小朋友都係自己揀媽媽, 揀著你呢種真係眼盲了

首頁

尾頁

跳至
熱門主題