少年成長

跳至

首頁

尾頁

別墅

研究網上資料后想去穩江生幫小朋友(四歲半)配OK鏡 但系打電話問 姑娘話我知 OK鏡價錢系 6K,出面其他鋪都系13K 起步 平一大截~~ 好似得一個牌子可選 江那裡。所以現在非常糾結~ 有去開江嘅mama覺得效果如何? 还 想問有冇系江校明度配OK鏡經驗或其他地方分享? 謝謝

大宅

83929861 發表於 19-5-17 21:26
研究網上資料后想去穩江生幫小朋友(四歲半)配OK鏡 但系打電話問 姑娘話我知 OK鏡價錢系 6K,出面其他鋪都 ...

等回覆,我都想個囡帶ok鏡

男爵府

研究網上資料后想去穩江生幫小朋友(四歲半)配OK鏡 但系打電話問 姑娘話我知 OK鏡價錢系 6K,出面其他鋪都 ...

13k個價錢係一年內對鏡爛左,免費包換。江果到對鏡有2個價錢,5800同6200定6300(唔記得了),如你爛左隻鏡,就要自己比錢再配過隻鏡,唔係任換。

大宅

睛靈勳章

4歲半配OK鏡應該太細個了吧, 訓著左摔眼弄損角膜可大可少, 其實依家市面上好多矯視鏡片(有框眼鏡)都可控制近視,
你不如留意下先, 我仔11歲我才同佢配OK鏡~

男爵府

我仔係江嗰度配過,係平,但檢查超求其,初初唔識,原來係有好多儀器佢嗰度係冇。副鏡佢亦都冇檢查。後來我去了第二間,才知道每次係會影眼睛照片,檢查鏡片,放大瞳孔檢查等等。
:wave:

男爵府

happyapple 發表於 19-5-25 21:16
我仔係江嗰度配過,係平,但檢查超求其,初初唔識,原來係有好多儀器佢嗰度係冇。副鏡佢亦都冇檢查。後來我 ...

請問可否pm邊間配好?謝謝

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

我仔都係搵江配, 但效果不理想, 唔知關唔關事(可能散光深). 但覺得真係流水作業式, 唔太仔細. 跟住宜家去咗第二度配, 熟人介紹, 價錢都係差不多. 佢話原先個副透氣度差. 效果好D, 但都未能夠完全糾正, 宜家換咗鏡再試.

大宅

我女兒在江校明配過,效果還行,后來弟弟需要配時,因為眼睛較姐姐敏感,去了理工大,兩相對比才知道差距很大,雖然貴點,但是小朋友的眼睛更貴。

禁止訪問

侯爵府

咁細個點帶?媽媽幫手帶定教佢自己帶?
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

禁止訪問

伯爵府

要咁貴咩,我個間唔洗一萬喎。我覺得最緊要問清楚副cons是否度身訂造?原來唔係度身訂造個D好容易走位。我女同學試過走位入急症。所以問清楚D。

別墅

happyapple 發表於 19-5-25 21:16
我仔係江嗰度配過,係平,但檢查超求其,初初唔識,原來係有好多儀器佢嗰度係冇。副鏡佢亦都冇檢查。後來我 ...

可以介唔下嗎?

首頁

尾頁

跳至