夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-26 23:28
我細個都係神婆嚟嘅。
睇相、掌、求簽我會做。呢個叫做係好準,師傅講好多嘢都好準,講朋友嘅都係。
最近 ...

我都成日話太太係神婆, 見佢自得其樂都OK.... 不過會留意佢, 如果去D 奇怪會堂/人/行為, 一定全力阻止....

講開又講, 有朋友媽咪早幾年信了一位台灣法王, 攪到全家無日安寧, 錢又無.... 而且朋友搵到好多涉及色情/行騙的行為.... 有人係用教來達到目的, 賺錢/女人/做土皇帝, 所以要好小心.... 太太為人思想簡單, 依個為何我成日說唔放心太太的其中原因....

另做好今世, 有善心, 在自己有能力下幫人...., 下世事下世算... 又或有幸多年後再研究機會...

子爵府

jwy2 發表於 19-5-26 23:35
佢好快會比另一人帶走他 ~ 果個係咪你太太

其實當時解籤師傅無講明係雪地識,佢哋通常 ...

比另一人帶走他 ~ 果個係咪你太太 ---> 係架. , 不過係適合時間了, 我自己心軟, 唔係太太出現, 我怕會試跟這女仔拍拖, 拖拖下結左婚, 發覺唔鍾意, 就好易出軌...... 問題係我無個種感覺, 只係好似朋友咁... 所以唔鍾意, 就非誠勿擾她人, 早一點絕情, 好過若干年後對大家都不好...

其實我第一段感情都係緣份--> 只能說有緣無份, 有人說, 這些人, 可能是上一世, 在妳身體盤旋的那群人.. 但係今世你們緣份於此.... 如果妳信的話...

子爵府

aquamarine1030 發表於 19-5-27 07:30
我都覺得係,是真命天子的,做什麼也會順利地响埋一齊,開花結果,不是你的,就不要強求吧!
...

係架, 有時覺得好玄妙的.

人生亦是, 所以有人說, 機會總留給有準備的人, 亦留給不放棄的人....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-5-28 10:11
我都成日話太太係神婆, 見佢自得其樂都OK.... 不過會留意佢, 如果去D 奇怪會堂/人/行為, 一定全力阻止.... ...

……

瑪瑙宮

PTMCYS 發表於 19-5-28 10:02
唔一定,

有我會响樹公佈 ge .
我都諗緊重會唔會有, 母子戀唔啱我, 大過我我又覺得太大 我都唔明點解栢豬會接受到一个 65 歲伯伯.

大宅

Nancy20090615 發表於 19-5-28 11:27
有我會响樹公佈 ge .
我都諗緊重會唔會有, 母子戀唔啱我, 大過我我又覺得太大 我都唔明點解栢豬 ...

65 歲伯伯?

瑪瑙宮

PYChow 發表於 19-5-28 18:42
65 歲伯伯?

新闻講

伯爵府

本來唔信,直至遇到而家果個,太太太太多巧合,一起後就知我倆細個經已遇上,刷身而過N 次。

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-28 10:21
比另一人帶走他 ~ 果個係咪你太太 ---> 係架. , 不過係適合時間了, 我自己心軟, 唔係太太出現, 我 ...

你講得對喎,我第一段感情呢d叫做有緣無份 突然醒起第一樣,所以講多少少先。我同佢相識,係“緣“,分手後,幾個月後,因一個“緣“又撻著,可惜最後都係“完“。

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-28 11:11
我講嘅神婆,只係我去睇或聽唔同嘅睇相、睇掌、塔羅牌……
有啲真係好準,去到騙財騙錢嗰啲,我會好理智 ...

塔羅牌係咪真係好準?但有d話準的原因係人的潛意識令到個結果好準,你覺得呢?最近,好想試下呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jwy2 發表於 19-5-28 21:23
塔羅牌係咪真係好準?但有d話準的原因係人的潛意識令到個結果好準,你覺得呢?最近,好想試下呀
...

……

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-28 21:28
有啲準有啲唔準
有三個朋友都有學塔羅牌。我唔肯定係咪潛意識,只親眼見過一次好準。準到對方不停嗌好準 ...

等我再研究下先

寶石宮

jwy2 發表於 19-5-28 21:33
等我再研究下先

# 其他人不用pm,不會介紹

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-28 21:41

準到就算我唔識,冇學過。我都覺得冥冥中自有主宰。

# 其他人不用pm ~ 我咪唔係其他人囉 ,咪即可以。。

寶石宮

jwy2 發表於 19-5-28 22:05
# 其他人不用pm ~ 我咪唔係其他人囉 ,咪即可以。。

唔介紹啦!!
之前一講啲人係咁pm
呢個post講緣份呀嘛!可遇不可求
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-28 22:29
唔介紹啦!!
之前一講啲人係咁pm
呢個post講緣份呀嘛!可遇不可求

呢個post講緣份呀嘛,!可遇不可求 ~

男爵府

回覆 PTMCYS 的帖子

我老公話我係神[棍]

大宅

PTMCYS 發表於 19-5-26 23:14
點解唔會講? 不過有時唔洗講出口, 係個心入面諗的....

1/ 我成日搭早機出差, 依家都會唱下"黎明請你不要 ...

有幾多識咁做,真羨慕你太太

別墅

我之前都以為前夫係我真命天子,但最後佢出軌要同我離婚,唔知真姻緣幾時先出現

大宅

karen287 發表於 19-12-5 13:43
我之前都以為前夫係我真命天子,但最後佢出軌要同我離婚,唔知真姻緣幾時先出現
...

我都係,仲一齊廿年了。或者所謂緣份都會有個限期!
對於佢嚟講依家隻小三先係真緣份注定

首頁

尾頁

跳至