網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問有無延長指甲膠介紹?(不要紙托那些) thx!

象牙宮

一起研究。

我想延長。

用甲膜的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-5 21:40

買呢個,超好用,我自己都用緊,
複製下面個淘口令, 之後打開淘寶app
就可以領取內部優惠券,平好多架!

2019新款康纯竹纤维快速延长胶美甲无纸托延长甲片全套配甲模工具
【原价】:13.8元
【券后价】:3.8元
【淘口令】:$ylQRYeBM9Jq$

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-5 21:40

呢套甲係我用呢隻gel做嘅

333s    發表於 19-6-7 22:26

象牙宮

颖思妈妈 發表於 19-6-7 15:29

你的手很巧呢, 做的很美。

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.19.2bc523ebyXi9GA&id=582029131062&ns=1&abbucket=17#detail
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 19-6-7 22:26
你的手很巧呢, 做的很美。

多謝你! 全靠這套gel同甲模

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

颖思妈妈 發表於 19-6-7 22:31

請問怎樣拆甲?

珍珠宮

颖思妈妈 發表於 19-6-7 22:31

底胶是不是平時搽指甲油前搽的底油?

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-8 13:50
請問怎樣拆甲?

我自己是磨甩佢

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-8 13:55
底胶是不是平時搽指甲油前搽的底油?

要用返 gel用的底油同面油,
我用呢個,記住領券後才買,平好多!https://m.tb.cn/h.e4bWwbm?sm=4c1a27 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥Ka0iYVWpdSn¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

珍珠宮

颖思妈妈 發表於 19-6-8 14:13
要用返 gel用的底油同面油,
我用呢個,記住領券後才買,平好多!https://m.tb.cn/h.e4bWwbm?sm=4c1a27 点 ...

一支gel可以用幾多次?

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-8 16:35
一支gel可以用幾多次?

咁我又唔知喎!我做完十隻手指都係用咗少少

珍珠宮

颖思妈妈 發表於 19-6-8 16:51
咁我又唔知喎!我做完十隻手指都係用咗少少

唔該晒你,解答我咁多問題。

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-8 17:11
唔該晒你,解答我咁多問題。

唔使客氣!大家一齊研究下

水晶宮

畀面勳章

颖思妈妈 發表於 19-6-7 15:29

好靓呀,請問難整嗎
你買的膠係咩色?自己之後再上色,係用普通甲油再加面膠?
照燈耐嗎

大宅

lovelybaby2015 發表於 19-6-8 20:48
好靓呀,請問難整嗎
你買的膠係咩色?自己之後再上色,係用普通甲油再加面膠?
照燈耐嗎

多謝你 ! 我買咗一支純白色,一支粉紅色,同一支透明色, 我覺得唔太難, 我自己係搽咗色gel加top, 你可以試下用指甲油睇下得唔得

水晶宮

畀面勳章

颖思妈妈 發表於 19-6-8 21:22
多謝你 ! 我買咗一支純白色,一支粉紅色,同一支透明色, 我覺得唔太難, 我自己係搽咗色gel加to ...

謝回覆,可能普通甲油效果冇咁好

珍珠宮

颖思妈妈 發表於 19-6-8 17:12
唔使客氣!大家一齊研究下

【2019新款康纯竹纤维快速延长胶美甲无纸托延长甲片全套配甲模工具】https://m.tb.cn/h.eVthFBj?sm=10898f 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥EbnNYVUxQgy¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
你好,又係我!(emoji) 請問買呢款套餐1,抵嗎?

大宅

大pat豬媽 發表於 19-6-8 22:18
【2019新款康纯竹纤维快速延长胶美甲无纸托延长甲片全套配甲模工具】https://m.tb.cn/h.eVthFBj?sm=10898f ...

我覺得ok,你可以買一支加埋其他配件試下玩先,睇下自己啱唔啱玩,

珍珠宮

颖思妈妈 發表於 19-6-8 22:51
我覺得ok,你可以買一支加埋其他配件試下玩先,睇下自己啱唔啱玩,

非常感激你耐心解答我的問題!thank you very much x10000

首頁

尾頁

跳至