時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

PCCW2319 發表於 19-6-9 16:59
封哂成條軒尼斯道???

呢d咪自私自利, 覺得遊行大哂既人思想囉。

佢哋為下一代大晒㗎!
佢哋為公義都係大晒㗎!
做乜都得㗎,你咪理!
一唔同意佢哋,又話你冇良心、冷血、愚民、五毛、奶共⋯⋯

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kikikay 發表於 19-6-9 17:31
佢哋為下一代大晒㗎!
佢哋為公義都係大晒㗎!
做乜都得㗎,你咪理!
一唔同意佢哋,又話你冇良心、冷血、愚民、五毛、奶共⋯⋯

為下一代,佢哋話啫,為公義,佢哋話啫,講到尾,佢哋驚佢哋自己被送中

禁止訪問

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-6-9 17:50
為下一代,佢哋話啫,為公義,佢哋話啫,講到尾,佢哋驚佢哋自己被送中

佢地除咗驚自己被送終之外什麽都不是,難得今次又可以吹噓聲勢之外,黑衣人又出來撑,又一次做大龍鳳繼續反,反,反之外,當呢條例到時通過之後,佢地又會守株待兔等待下次既高潮。政改,高鐵,港珠澳橋通過之後,佢地之前所講既擔心,問題有發生嗎?到而家佢地還有去講過嗎?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ngachi 發表於 19-6-9 18:13
佢地除咗驚自己被送終之外什麽都不是,難得今次又可以吹噓聲勢之外,黑衣人又出來撑,又一次做大龍鳳繼續 ...

就係囉,之前佢哋所講嘅一連串擔心,全部冇晒影,難得佢哋樂此不疲繼續再吹,又有人信同支持嗰下奇

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-6-9 18:15
就係囉,之前佢哋所講嘅一連串擔心,全部冇晒影,難得佢哋樂此不疲繼續再吹,又有人信同支持嗰下奇
用返佢哋話支持嘅人係五毛、收錢。
咁反對嘅人就係美狗、收狗糧囉!

咁就夠晒公平、公義啦!佢哋話得人,人哋都可以話得佢。

一班自稱要維護核心價值的人,唔係唔支持公平、公義丫?

補充內容 (19-6-9 18:30):
用返反對的人嘅邏輯,去睇佢哋得㗎喇!

首頁

尾頁

跳至