網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

簡直官方直送,跟住原來係去左中轉先落香港,問題離啦,我係中轉果道睇到我簡個拎貨地址,但上面電話唔係我電話,但我買時睇到係顯示左我電話岩的,而家可點做

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

唔知有無記錯,揀左官方直送,賣家收到既地址,都係官集倉大陸地址,電話都係倉既大陸電話,但收貨人會係你既淘寶ID

珍珠宮

回覆樓主:

當件貨到左倉,倉就會直寄香港地址,你唔使集件,即係單一賣家轉發香港

侯爵府

oceandeepsea 發表於 19-7-11 18:49
當件貨到左倉,倉就會直寄香港地址,你唔使集件,即係單一賣家轉發香港
...

唔該哂你呀,第一次買咩都唔識

侯爵府

oceandeepsea 發表於 19-7-11 18:49
...

但我岩岩睇真啲 呢個係我香港收貨地址 但電話號碼唔係我的

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

sze811 發表於 19-7-11 20:47
但我岩岩睇真啲 呢個係我香港收貨地址 但電話號碼唔係我的

呢個電話應該係你揀個自提點個電話,我啱啱用完官方直送都係咁,到貨後有sms send個提件碼比我

侯爵府

fss993134 發表於 19-7-11 21:13
呢個電話應該係你揀個自提點個電話,我啱啱用完官方直送都係咁,到貨後有sms send個提件碼比我
...

唔該哂你,放心返啲

珍珠宮

回覆樓主:

依程係大陸倉到香港,都係一樣咁做法

侯爵府

oceandeepsea 發表於 19-7-12 11:23
依程係大陸倉到香港,都係一樣咁做法

因為見到收貨地址係我簡個地址但奇怪點解電話唔係自己

珍珠宮

2019勳章

fss993134 發表於 19-7-11 21:13
...

想請問你短訊有無寫最耐幾日要取到貨?謝謝

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

nnnyiunnn 發表於 19-7-15 18:00
想請問你短訊有無寫最耐幾日要取到貨?謝謝

應該得3天免租

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2019勳章

pyng4030 發表於 19-7-15 20:27
應該得3天免租

睇到喇,唔該曬你

別墅

弓起你落坑
你可以試下call番呢間公司同佢講番運單no.等資料,咁就無問題

侯爵府

卡邦尼意粉 發表於 19-7-16 20:44
弓起你落坑
你可以試下call番呢間公司同佢講番運單no.等資料,咁就無問題 ...

我順利收左件啦落坑了

子爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
sze811 發表於 19-7-16 20:48
我順利收左件啦落坑了

弓喜晒,不如分享吓,買咗咩好嘢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊