夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Ivan1023 的帖子

係呀,我真係唔適合湊小朋友,佢一唔合我心意呢 我就好躁 躁到會發佢脾氣 鬧佢!但我知佢禁細個人仔 點會聽得明我講咩 總知佢一扭計我就失左理性 好似明明要飲奶 佢就同我玩 吐返d奶 又用條俐頂返奶咀出黎 一係要佢訓覺 佢就眼碌碌 我知bb仔一定係咁 但我就係無耐性

複式洋房

gigiwww 發表於 19-7-16 21:43
我同我老公結婚差不多兩年 我上年又半意外地有左 到兩個月前生左之後 惡夢從此開始 我真係好怕bb喊 又好無 ...

媽媽加油!初生B未戒夜奶係會辛苦D,會捱過去的(emoji)(emoji)
雖然你C6幫唔到手,但係如果諗下佢都肯花時間陪下你會唔會好D,又或者分配一兩件簡單工作比佢負責又得唔得?

複式洋房

回覆樓主:

我阿b出世左廿零日,我之前都因為阿b日日喊。

好唔開心,而家諗阿b係第一位,其他野放my一邊。咁樣反而好d,唔好理老公點啦,理掂自己同阿b係首要。

男爵府

我同你情況好似,我同老公感情差左,我都唔想同他講嘢,他成日掛住打機,睇到都嬲,得我長期困在家好辛苦,好想抖下氣

男爵府

yanka0916 發表於 19-7-30 15:28
我阿b出世左廿零日,我之前都因為阿b日日喊。

好唔開心,而家諗阿b係第一位,其他野放my一邊。咁樣反而好d ...

無錯,學你咁諗就啱,加油

大宅

回覆 maymaysheep 的帖子

宜家個c6終於返工 日抖我就帶呀b去行下商場 有時會去遠少少行下抖下氣 享受下二人世界 見佢時間少左即刻好好多至少無督眼督鼻

男爵府

gigiwww 發表於 19-7-31 23:54

宜家個c6終於返工 日抖我就帶呀b去行下商場 有時會去遠少少行下抖下氣 享受下二 ...

我有時都寧願我老公返工

大宅

佢地出少句聲當幫忙

複式洋房

gigiwww 發表於 19-7-16 21:43
我同我老公結婚差不多兩年 我上年又半意外地有左 到兩個月前生左之後 惡夢從此開始 我真係好怕bb喊 又好無 ...

我啱生完都係架,想老公幫忙,但又唔放心,佢又越幫越忙。見到佢係屋企打機,又乜都幫唔到手,真係好燥,我女半歲之前我都成日夜晚喊,覺得好委屈,好想離婚。見到老公就好憎,寧願佢長期翻工唔好翻屋企但我就成日會同自己講,bb係自己嘅,得自己先會全心全意去照顧。你等bb大多小小啦,你就會好d架啦,加油。要睇開d,如果唔係好易有抑鬱架真係。

首頁

尾頁

跳至