網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇淘過嘅JM???
見到好多都話轉運倉唔收 ,唔好拍不發貨

男爵府

丫飛 發表於 19-7-17 15:45
有冇淘過嘅JM???
見到好多都話轉運倉唔收 ,唔好拍不發貨

私集可以,我用婷婷集運
但都幾重,我買左兩盒海底撈火鍋,都成唔記得1.8定2.2kg

大宅

回覆樓主:

不要用官方集運,一般大部分私集可以,淘之前問下私集好d

男爵府

Elsa媽咪 發表於 19-7-17 19:43
私集可以,我用婷婷集運
但都幾重,我買左兩盒海底撈火鍋,都成唔記得1.8定2.2kg
...

我用buyup,之前問過可唔可以運植物,佢話唔得,結果都寄到 攪到我都唔知問唔問好

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

maggietai 發表於 19-7-17 20:54
不要用官方集運,一般大部分私集可以,淘之前問下私集好d

不過我見係賣家話轉運倉一律唔發貨,都唔知佢究竟發定唔發
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

大宅

丫飛 發表於 19-7-17 21:49
不過我見係賣家話轉運倉一律唔發貨,都唔知佢究竟發定唔發

買過第二間

禁止訪問

大宅

天貓全球 買海底撈 任揀3盒99元送屋企免運費,我買過很多次了

【【直营】海底捞麻辣嫩牛自煮自热方便火锅435g*1盒】,椱製这段描述(iagTYSeNkof)后到 淘宝

首頁

尾頁

跳至