時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

最陰毒係黃c人話佢流產(仲話fact check)埋。

大宅

triplek 發表於 19-7-24 13:39
幾個月後人地生左出黎
呢度班c9要向佢道歉

係都係之前咒佢流産嗰D道歉先啦!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

C9J 發表於 19-7-24 16:33
最陰毒係黃c人話佢流產(仲話fact check)埋。

最好笑係果個林三白眼仲同人個女人流晒羊水, 到夜晚無左bb後打比佢知

kamjjj    發表於 19-7-25 09:29

公爵府

mariasharapova 發表於 19-7-24 00:06
睇到d回覆真係覺得好恐怖!

乜有咗就可以睇住自己愛嘅人俾人打唔幫手?幫手反而係錯?

最新報道係個。大肚婆。話醫護有問過佢有無懷孕等問題,但佢拒絕回答喎。。。 咪老屈醫護無問啦。。。

男爵府

雖然唔肯定距有定無, 先祝大(小)平安;

溫韾提示:孕婦應盡量不要照射X光,
但若是基於醫療上的迫切需要時,
還是得聽從醫師的建議.

大宅

wannabe118 發表於 19-7-24 19:44
最新報道係個。大肚婆。話醫護有問過佢有無懷孕等問題,但佢拒絕回答喎。。。 咪老屈醫護無問啦。。。
...

where!好想睇~D人仲信佢?

男爵府

...

真係?佢又自己send message 比明報?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

sinchui 發表於 19-7-24 14:06
原來對趙小姐黎講,肥同戲子重要過呢個,俾人仆濕都唔爆得嘅驚天大秘密
...

大家唔好福爾摩C9 上身啦!趙小姐搭車行過無拿拿比人仆濕暈倒地鐵站,救護員送到醫院,唔講自己有左二個幾月,淨係記得比人大大力摳左一棍,總有自己理由既。

公爵府

kirorocoffee 發表於 19-7-24 21:13
真係?佢又自己send message 比明報?

都係果個sms 啦應該,我係其中一個po度睇到,有人quote左出黎,好似都係明報。。。

其實我未fact check, 一時衝動覆左果位jm ...因為有時d jm唔比人質疑既,一質疑就係涼薄,唔知呢d 係咩道理。。。

我都有嘗試諗諗,比人撞低跌落地,都拒絕回答是否懷孕,一係就係怕bb小氣(呢個可能性極低),一係就係佢個身份唔見得光(小三),比傳媒爆出黎會好大獲。。 Any肥,成件事都好可疑。。。。但黃人又深信不已。。

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

cindy618 發表於 19-7-23 22:49
嗰啲jm發下言啦,之前好大聲話其他jm架

Funny you turn a blind eye to all the replies from other jm's, who actually know how to use their brains to think logically, instead of believing stupid lies

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

...

去到醫院又係拒絕回答嗎?唔答人哋會幫佢照腦?

佢作野都唔好一part part

別墅

...

佢係出晒院,醫院打俾佢話佢知報告冇問題,之後再追問佢有冇懷孕佢先拒絕回答!!其實明報內容已經講咗。

珍珠宮

mariasharapova 發表於 19-7-29 02:16
佢係出晒院,醫院打俾佢話佢知報告冇問題,之後再追問佢有冇懷孕佢先拒絕回答!!其實明報內容已經講咗。
...

是什麼報告?

複式洋房

minniechoy 發表於 19-7-23 22:36
係囉!我之前講大肚婆都打!呢度好多人都話佢冇大肚,大唔大肚都唔應該打啦!
...

agree.....

首頁

尾頁

跳至