親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

要網上預約,包括:往返接送車,水療,導賞團

Vcity 出發,約半個鐘到達,最靚係對住深圳個view,室內空間充足,有部份冷氣唔夠,仲有小小異味,室外完全出唔到去,因為好臭同曬,水療更衣室偏細,運作模式同公眾泳池一樣,唔想逼就要遲入早出,熱水好熱,浸唔得耐,冷水太凍,直頭無落到去,齋坐用到盡半個鐘出返黎,有個餐廳仔,價錢ok,但份量唔足,唔可以當正餐,其他地方,可以當係打卡,影下相咁

總結:未去過,可以一去,如果book唔到水療,或唔鐘意,就不如唔好去,留意要食飽肚先去,玩完出黎去食,唔好留係度用膳

珊瑚宮

回覆樓主:

禁止訪問

禁止訪問

珊瑚宮

devilray666 發表於 19-7-30 21:11
唔記得問,你地有冇報導賞團?

無報,我地三點到,四點水療,浸完沖涼換衫,五點出黎,六點上車,唔夠時間報,同撞時間

禁止訪問

大宅

我覺得報埋導賞團可了解T PARK多D. 因為可能只去一次

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

devilray666 發表於 19-7-30 21:11
唔記得問,你地有冇報導賞團?

去過導賞不過都幾深奧下,小朋友可能會覺得悶。

首頁

尾頁

跳至