跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位靚媽媽, fisher price 又開倉啦, 今次地點係灣仔告士打道39號夏愨大廈6樓, 快d去入貨比bb啦!
日期: 2009年5月7日至5月30日
時間: 11am - 7pm

大宅

thanks for your information

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有冇媽咪去完可以報料呀 ( 多唔多玩具....有乜種頪多同平唔平 )?
以前去過長沙灣個邊, 地方好焗冇冷氣 ! 但如果今次去我一定會帶埋呀囡去 ( 因冇人幫手揍 ), 如果地方細同焗就唔可以去 !
唔該曬 !

男爵府

環保接龍勳章

請問星期六日開唔開?

複式洋房

今次呢度環境好D架, 不過今日D貨已經淨番好少咋, 應該會有新貨返!

別墅

有無Mama 去過 ?分享吓 吖!! Many thanks ~

大宅

今日返左新貨, 不過唔係全部都拆箱, 只拆了一部份, 職員說會慢慢拆。買Barbie最抵, 最平$40有一個, 買來送禮都好。反斗車王仲有選擇, 不過已經賣剩少部份, 其它車類選擇會多D, 玩具屋都有返新貨, High chair剩下幾張, 手眼協調的玩具幾抵, 幾拾蚊有交易, 仲有不同size的Barney, 最大個隻$80, 如果阿B未有同咁高陪佢學行的玩具的話, 會係唔錯嘅選擇。D職員仲話一星期返貨一次, 但唔知會返乜貨, 不過就肯定咁話唔會有音樂potty.

別墅

其他多唔多玩具呀?

原帖由 ryan-mama 於 09-5-15 00:09 發表
今日返左新貨, 不過唔係全部都拆箱, 只拆了一部份, 職員說會慢慢拆。買Barbie最抵, 最平$40有一個, 買來送禮都好。反斗車王仲有選擇, 不過已經賣剩少部份, 其它車類選擇會多D, 玩具屋都有返新貨, High chair剩下幾張 ...

子爵府

我琴日中午都去左,都幾多玩具,,d Barbie就最扺,平至$40都有好多選擇,但唔係好啱我地bb既年紀,啱佢地年紀既果d多數係$80-$7xx。我都好想買一個超市手推車,上面有好多蔬果及肉類模型,可以俾bb推住去扮買餸,都幾得意,可能今日會再去睇多次,好大機會會買埋既。

其實我覺得佢今次搞開倉既場地都ok,我中午食飯時間上去都唔會太迫,仲有幾個媽咪帶埋仔女一齊去買ga,又有冷氣,都算幾好既。

下面係我大致記得而又搵到圖片既玩具希望可以幫到你地啦。

$280 (我今日終於決定左買呢個喇)

$180

$280

$180

$220

$80

$220

$60

子爵府

請問有冇人知星期日營業時間?謝謝。

子爵府

2-6PM

原帖由 加菲 於 09-5-15 16:39 發表
請問有冇人知星期日營業時間?謝謝。

複式洋房

Yes, 今次搞開倉既場地very good,我中午食飯時間上去都唔迫,又有冷氣。 I bought many new toys for bosco.

首頁

尾頁

跳至