自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

有d香港銀行戶口可以返大陸禁錢

我個深圳同事就係咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

YuYuMother 發表於 19-8-9 12:12

網上銀行用中銀快匯
現在是仍是免費嗎? 我見佢要入扣款賬戶。另外,係咪入賬戶然後揀大陸銀行的分行地址就可以,thanks

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wyl 發表於 19-8-9 12:26
現在是仍是免費嗎? 我見佢要入扣款賬戶。另外,係咪入賬戶然後揀大陸銀行的分行地址就可以,thanks
...

係呀,免費直至另行通知。

照入扣帳戶口,去到下一頁會見到手續費係$0, 對過資料岩就可以襟confirm。

我係中銀大灣區戶口,入帳戶號碼自動彈分行資料同地址出來,唔駛自己再入

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

YuYuMother 發表於 19-8-9 12:32
係呀,免費直至另行通知。

照入扣帳戶口,去到下一頁會見到手續費係$0, 對過資料岩就可以襟confir ...
等我試試先,thanks

首頁

尾頁

跳至