時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自己睇片,不解釋,呢段只係小部分
https://m.weibo.cn/status/4405069841341816?sourceType=weixin&from=1098095010&wm=4260_0001

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

九暈畏 發表於 19-8-14 09:11

佢自己當場唔認係記者 話自己係遊客,咩玩法 :qu ...
根據港台報道,佢當時係有著記者反光衣,之後被質疑係假記者,比人摷袋,當場已經有人講佢係記者,係唔係記者都好,可以對一個手無寸鐵嘅人濫用私刑? 又係咩玩法?

翡翠宮

Alanwong1019 發表於 19-8-14 09:12
因為佢身上面有件I love警察既藍色衫!!
件tee係之前去採訪,其他人送比佢,
噚日有jm出左當日相

翡翠宮

wylerC9 發表於 19-8-14 10:18
剛才聽到電台有人打去話佢自己有去機場睇吓示威者, 同示威者傾吓偈, 話佢地好多都驚有警察卧底, 我想講 ...
話你知,好多連登仔打上電台,
分分鐘係暴徒之一,為左洗白

翡翠宮

ccps 發表於 19-8-14 10:32
回覆 mrs_D 的帖子

昨晚我睇live,不停喊上FB,無人講
睇連登,風向係咁帶,
要文宣用呢樣轉移視線,
佢地要洗白自己做過嘅衰野,
你朋友真係被洗晒腦

翡翠宮

KEROROBB 發表於 19-8-14 11:37
回覆 MsBusy 的帖子

但黃C文宣想轉移視綫, 仲拎尼話佢係福建幫刀手 ! 最慘大把黃C信. ...
黃c當然信黃c, 呢個時候都唔醒,應該唔會再醒

翡翠宮

KEROROBB 發表於 19-8-14 11:37
回覆 MsBusy 的帖子

但黃C文宣想轉移視綫, 仲拎尼話佢係福建幫刀手 ! 最慘大把黃C信. ...
黃c當然信黃c, 呢個時候都唔醒,應該唔會再醒

首頁

尾頁

跳至