烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問食素邊處至抵食呀??最好任點任食啦~~

如題

男爵府

畀面勳章

Re: 請問食素邊處至抵食呀??最好任點任食啦~~

官塘菩提林素食....d食物好有水準....仲好健康tim(少油冇味精)
好似$52蚊任食(個半鐘) 6點開始....平日都好多人去食ga

複式洋房

銅鑼灣鵝頸橋"

複式洋房

monchan,

官塘菩提林素食,係官塘邊處呀???

大宅

dorothykwok629 寫道:
monchan,

I want to know too, where, thanks

民房

觀塘開源道-素食一家
晚市$58
如果加火鍋+$10

銅鑼灣軒尼詩道近鵝頸街市-敘緣齋
晚市$58

大宅

我都想試下

[quote]
ek107 寫道:
銅鑼灣鵝頸橋"

大宅

Did anyone try the one in Wanchai mentioned here? Good quality and worth to try? I know there is one in North Point ...anyone tried and can give comment as well? Thanks.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

kitty2002 寫道:
[quote]
dorothykwok629 寫道:
monchan,

I want to know too, where, thanks [/quote]
菩提林素食係香港九龍官塘官塘道472-484號官塘工業中心第一期地下A1及B1舖

我都食過......我覺得唔錯,幾好架!!!

首頁

尾頁

跳至