夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

有時間睇下我個post ... 我之前一直也十分安心,由第一次老公被人拎左電話呃左之後,其實原來佢地d message 一直有曖昧,半年後再發現豬emoji 到之後奇怪message,我完全無懷疑過(因為小三很醜)前前後後到我真正睇佢message 整整一年,結果真係出軌!我老公之前一直也説無可能,就算女的係鐘意佢也根本沒可能

小三極醜,小肥年紀唔細也成功
如果當時一開始check 緊d,就唔會比到機會人地,我們之間也沒有這個遺憾

大宅

mini1204 發表於 19-8-17 01:11
你覺得唧
事實睇怕係,你 check吾check, 鬆定緊,佢一樣會出軌。一開始有外慕既心,無得煞車。
...

大宅

natalie_leelyk 發表於 19-8-17 08:33
其實我就係覺得果個女仔係「綠茶婊」類型,好識氹男人開心,而佢我認為係好enjoy男士寵愛佢果種,當然佢咩 ...

正正就係咁,我都覺得你老公暫時未有野,而個女人就擺明車馬架喇!但真係要有足夠既定力,同埋唔好比老公太多得閒既時間,要填滿佢可以行差踏錯既空間

到現在,我依然係想講,本身我同我老公真係一d問題都無,從來都沒有嗌交連生活瑣碎嘅事也很夾,就是如此一齊渡過了18 年,計返出事前一個月我既生日,我地仍然問大家夠竟到了80歲老公公老婆婆既時候係咪仍然可以咁sweet d人會唔會覺得嘔心!而令個女人可以乘虛而入就係一個跑步trip !女人姣,男人定力不足賤,唔識拒絕,故事就是如此這般發生了。

姐妹,加油呀!早d防,係可以無事的!你老公肯定仲好愛你!

大宅

natnatlau 發表於 19-8-17 11:03
回覆 laufunhong 的帖子

咁你老公同個小三斸左未? 你而家同你老公關係點?

我沒有再check 了,只用心感受,老公大部分時間也同我一齊,一樣過得好似好好,就算約左人也比以前減少而且也交帶得好清楚,感覺佢真的完全返左黎(但我知,要出軌只需要一秒,佢只要比人聊一下定力不足,也就夠了)!而我自己,經歷左3次發現,我也清醒了,也有心理準備,唔強求,但求好好過每一天,反正未到最後一刻誰也不知結果

大宅

Jnm 發表於 19-8-21 11:35

可唔可以share 多d你老公出軌的經歷?姊妹們都想知道點樣可以預防一下

簡單d講,所有人也說兩人之間如果無問題,第三者插針也插唔入
而我既經驗就正正係相反!
因為一直以黎我地都好好,好sweet 沒有任何隱藏既問題,一年去4-5 次旅行,無爭執無不滿,就係呢個信任,令到佢受到誘惑了,行差踏錯了!回想當初,如果我著緊d,凡事問一下, check清楚,其實肯定可以阻止到的,因為佢既時間大部分都同我一齊,插針也插不入。直到佢出trip , 睇漏了眼就開始出事了!所以..各位姐妹,一發現有問題就即刻解決,不要拖

大宅

Ilno2 發表於 19-8-21 21:08
要發生的事情往往是要双向互動才成事! 無論任何一方 ,單方面主動出擊都要有對手 互動才做就到有 曖昧 的 ...

對呀!遇上進撃的小三,男人沒有扺抗力..半年左右,出軌了

“人到中年 要認識自己 …… 應該話太安於現狀… 覺得好多嘢都係理所當然唔會發生…而比小三 (不論有婦之夫、 有夫之婦 )虛而入!”

講得太啱太中了,他一直也說,肯定同佢無可能,所以無避忌(明知人地鐘意佢,至少我有講過),越行越埋,就出事了!

大宅

Ilno2 發表於 19-8-21 21:10
簡單一個字 大家覺得悶

我地真係唔悶架

大宅

natalie_leelyk 發表於 19-8-21 21:17
係,先生同我都算恩愛,又錫個女,佢就係唔識拒絕人既果種男人,但佢出trip返黎我地deep talk 左,佢都話 ...

咁就雨過天晴啦!

大宅

minna456 發表於 19-8-21 22:16
咪係囉,啲男人無腦,最終係傷害左老婆

如果男人可以停一停,諗一諗...

大宅

anna59 發表於 19-8-21 23:00

咁你可以拿走心中條刺嗎?

其實無乜可能

大宅

anna59 發表於 19-8-21 23:04

咁你用乜野態度對佢?定系,等仔女大左先解決,之前有人話,要離婚先真正可以拔走 ...

我無仔女呀!只想過得一日得一日

大宅

anna59 發表於 19-8-22 06:46

無仔女仲忍佢?

又唔係忍既

首頁

尾頁

跳至