自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

anna59 發表於 19-8-20 21:00
我覺得樓主一定吾會放手,但又覺得好矛盾,又覺得有D問題

是的,存在矛盾。
謝謝!

大宅

Kittychan3802 發表於 19-8-22 23:07
我覺得你男朋友冇講錯,激情是十八,廿二的事。
這年紀應該是細水長流,為未來做打算,佢對投資有興趣,你 ...

我都希望是細水長流!
我知道增值對自己也是好的。
謝謝你!

大宅

littletao 發表於 19-8-22 23:22
如果都系放唔低,試下set個限期比自己。系哩段時間自己好好諗清楚。其實冇人比你更清楚自己既感受。想要咩 ...

係啊,還需要點時間消化,思考。
多謝你! 希望你也幸福!

男爵府

回覆 smilefl 的帖子

樓主我同你情況差唔多唔同嘅事我結咗婚閂埋小朋友最後佢又出軌佢依家返咗嚟但係我心底深處覺得佢返嚟係因為我個女唔係因為我佢對我有一份家人嘅責任但係我覺得嗰啲唔係愛情我一路覺得好失落好遺憾我去睇算命師傅佢話我人生裏面冇第2段姻緣其實我覺得好無奈姊妹你而家仲有選擇你諗清楚

公爵府

牛年勳章

現實是耍來面對, 樓主也覺得, 慳是美德, 係安全感, 有實力, 有膊頭, 穩鎮派, 起碼唔會餓親. 因為一早已經吃定面包, 和平時已作出最壞打算

不過, 妳可以忍受, 唔鐘意旅行, 唔出街少破財, 唔買衫, 因為成櫃衫, 身型keep 到不變, 食M 記, 大家樂, 大快活已經好享受, 唔打算變, 紀念日好閒吧, 搭車耍計邊架平D , 最怕搭的士, 食咩也唔好浪費. 妳做佢伴侶, 妳要接受這一切, 他們好有忠旨, 唔會變

侯爵府

smilefl 發表於 19-8-22 23:22
謝謝你!
我只係一個平凡偏斯文既女仔,化小小妝妝還可以既。呢排番工都無心機打扮太多,個人都未係狀態。
...

同個唔夾嘅人一齊咪仲side 左遇到下一個嘅機會,其實唔夾好平常,唔係一定要守候到尾先有貞節牌坊。。。 唔係樣樣到一定修正到。

珍珠宮

回覆 smilefl 的帖子

其實,好多女仔就糸咁比個男人拖一世。結婚,簽張纸,唔難,但是離婚其實系好困難嘅,當中牽涉嘅問題有好多,特別系有仔女之後

大宅

回覆樓主:

試吓比surprise個佢,失驚無神接佢放工/食lunch, weekend叫佢上你屋企,睇佢反應就知佢有幾愛你

首頁

尾頁

跳至