時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

香港記者自知無面見人?香港邊條法例唔俾人影相?

琥珀宮

畀面勳章

大白兔糖 發表於 19-8-21 12:47
https://youtu.be/9c9POBTM71w

Trump 嘅press con都有影記者提問。其實有咩問題?

學下國際標準啦

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

小fen 發表於 19-8-21 11:59
仲要實牙實齒話自己唔會返大陸, 唔會用國貨, 唔會淘寶

唔飲東江水

伯爵府

小fen 發表於 19-8-21 10:24
【on.cc東網專訊】紅衣內地女記者不影台上警司只攝台下記者。警方今日(20日)例行記者會上,一名坐在後排的 ...

甘……點解內地女記者不是做她應做的事(採訪、寫筆記……)而只系影其他記者,難道香港記者(人頭相)比採訪內容更吸引(舉動系點兒~~)!?…………

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

【on.cc東網專訊】紅衣內地女記者不影台上警司只攝台下記者。警方今日(20日)例行記者會上,一名坐在後排的 ...

我睇警方記者都吾會影住發問記者, 好想知問問題既記者咩樣

男爵府

好媽媽勳章

kenyuen 發表於 19-8-21 11:21
警總記招裏面有一個黑記好像7.7旺角衝突,包圍女商人冷血笑著旁觀的女黑記

同一個畜牲
●▽●●0●●﹏●●︿●

複式洋房

喺黃記角度,得暴徒嘅大頭唔影得⋯佢哋行得正企得正,驚咩呢?莫非⋯⋯⋯⋯⋯⋯

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

bmw6828 發表於 19-8-21 15:01
我睇警方記者都吾會影住發問記者, 好想知問問題既記者咩樣

警方記者會我係睇83台直播, 不過佢唔會播哂, 通常播大半個鐘就冇播,
我就會睇東方直播, 東方直播係當阿SIR講野時就影阿SIR, 當有記者發問就會將鏡頭影向記者既一邊,
當然唔會影到大頭, 但係會見到邊個記者揸咪問緊野

大宅

做得好,大家舉報是有用的

大宅

thenewme 發表於 19-8-21 16:34
做得好,大家舉報是有用的

www.12339.gov.cn

我已致電中聯辦核實,可舉報恐怖分子。
大家留底再發的圖片,依家有用了

恐怖分子等找數吧!

大宅

广东广播电视台严正声明 今天(8月20日)下午,我台香港记者站记者陈晓前女士在香港警察总局新闻发布会的现场进行正常采访。会后,有部分香港记者对陈晓前女士进行了围堵,质疑其记者身份以及她正常的采访工作方法。 在此,我台严正声明:陈晓前女士是我台香港记者站站长,是中华人民共和国国家新闻出版广电总局登记在册的记者。陈晓前是我台优秀记者,在各种重大事件、重要活动的新闻报道中表现突出,获得我台多次嘉奖。 我们对陈晓前女士今天下午在香港警察总局新闻发布会后遭受到的不礼貌对待表示强烈谴责。同时呼吁香港有关方面采取切实措施保护新闻记者应有的权益,营造一个公平、安全和稳定的新闻采访氛围。

男爵府

香港記者係警總入面都膽敢圍人,惡到呢!x100000

水晶宮

blackberry 發表於 19-8-21 11:53
已sent

[email protected]

多謝!

首頁

尾頁

跳至