懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我生完一直無訓過,間中攰得濟會恰著左,但阿b一喊我就醒。到第三日姑娘入黎, 話bb比岀世輕左8點幾個%,如果過10%就要留院。我即刻喊到收唔到聲!即係一路阿b喊唔停係因為唔飽!我問過可唔可以比奶粉,姑娘話唔需要,而家我個b岀世第3日就輕左咁多。姑娘話要補奶粉,教用針筒同奶蓋餵奶,我一路學一路喊,嚇到個惡姑娘都唔敢惡我。

下就12點就岀院,逃離地獄!

別墅

VivianLHT 發表於 19-9-1 04:15
我生完一直無訓過,間中攰得濟會恰著左,但阿b一喊我就醒。到第三日姑娘入黎, 話bb比岀世輕左8點幾個%,如 ...

唔明點解要開咁多個post ;
同一個post落唔會方便d睇咩

複式洋房

merry0123 發表於 19-9-1 12:42
唔明點解要開咁多個post ;
同一個post落唔會方便d睇咩

Sorry,因為限字數,我孜諗唔起可以打落comment 到

別墅

VivianLHT 發表於 19-9-1 04:15
我生完一直無訓過,間中攰得濟會恰著左,但阿b一喊我就醒。到第三日姑娘入黎, 話bb比岀世輕左8點幾個%,如 ...

無錯,逃離地獄,瑪嘉烈真係好有問題,依家唔係要佢安慰人,但係佢地講野真係無咩責任,總之就係佢覺得講左事情出來就得。而唔會講俾你聽點樣做會好d,你點樣你事。建議你去私家睇一睇好d,睇下有無其他建議俾你。

已刪除用户

複式洋房

Carmen8080 發表於 19-9-1 21:57
其實係政府生仔都幾大鑊 唔知顧得傷口定湊仔好 好心收多幾舊水一日 比返啲services好過 生完仔已經心力交瘁 ...

講得岩,真係唔知理得邊樣

首頁

尾頁

跳至