時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

同事話佢地玩緊war game
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ruby1314 發表於 19-9-6 11:42
出意外又話係警察做架喇一係話政府逼佢地佢地唔會有問題架,所有嘢只係人地有問題,佢地 ...

總之所有暴徒都係臥底扮既 真係癲上腦
放下自在

象牙宮

yuni01 發表於 19-9-6 13:13
係'有'差別囉唔該
你睇嗰D唔知係咩'平民'囉!!
我就見到好多企旁邊嘅真平民冇比警察打

直頭企旁邊食花生!
放下自在

首頁

尾頁

跳至