少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
啊女升中三了琴晚傾起要加油啦因為要選科.啊女同我講話佢對咩科都冇興趣,我聽到心真係好唔舒服好唔開心.唔知佢點解會對咩都冇興趣.因為佢之前一直都好乖好聽話.成績雖然唔係好好但都不算差.真係好驚佢而家對咩科都冇興趣成績會一落千丈.

大宅

2019新春慶豚圓

佩熙媽咪 發表於 19-9-11 11:43
啊女升中三了琴晚傾起要加油啦因為要選科.啊女同我講話佢對咩科都冇興趣,我聽到心真係好唔舒服好唔開心.唔 ...

咁有無問佢對咩有興 ?

大宅

farm712 發表於 19-9-11 12:24
咁有無問佢對咩有興 ?

我有問,但佢唔講呀。佢放暑假就日日睇電話追咩韓星。

水晶宮

2019新春慶豚圓

返學讀邊科其實都係悶... 都係為讀而讀.. 仲有呢一年比佢去睇, 唔洗急...

大宅

佩熙媽咪 發表於 19-9-11 11:43
啊女升中三了琴晚傾起要加油啦因為要選科.啊女同我講話佢對咩科都冇興趣,我聽到心真係好唔舒服好唔開心.唔 ...

可能未適應中3敢多科,唔好心急,啱啱開學,遲下可能會好d

大宅

lam0903 發表於 19-9-11 18:59
可能未適應中3敢多科,唔好心急,啱啱開學,遲下可能會好d

謝謝你,希望慢慢會好D。

大宅

佩熙媽咪 發表於 19-9-11 19:01
謝謝你,希望慢慢會好D。

唔好客氣,我好明白呢d階段係好令父母擔心。我女都中3

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

其實唔試真是唔知邊科有興趣。唔駛耿耿於懷。鼓勵佢比d時間試下培養下。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

大宅

heidys 發表於 19-9-11 20:20
其實唔試真是唔知邊科有興趣。唔駛耿耿於懷。鼓勵佢比d時間試下培養下。
...

今日有個佢同學既媽咪打電話同我傾左好耐,心情好左好多,慢慢來。今晚開始同佢講好左放學返來少些睇手機,我自己都少睇大家一齊慢慢睇下書希望可以好快回覆返之前既狀態。謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊