影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓

你哋會睇咩電視劇集?

男爵府

2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

Black Mirror
Stranger Things
周星馳
家人很喜歡 Dark

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
joeymos 發表於 19-9-14 00:17
Black Mirror
Stranger Things
周星馳

Stranger things I love it

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
twinsbbmama 發表於 19-9-11 14:29
你哋會睇咩電視劇集?

Mind hunter

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
yuenyuen1216 發表於 19-9-16 18:28
Mind hunter

Breaiking Bad, Homeland, Sherlock, Orange is the new Black, Stranger Things, House of Cards, The Haunting of Hill House,
呢啲係我睇過晒嘅電視劇,等我試吓睇下你哋嗰啲

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Stranger things

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 昨天 06:50 |顯示全部帖子

回覆樓主:

stranger things, black mirror,
之前呢度有jm話the affair好睇,我依家煲緊

大宅

發表於 昨天 17:16 |顯示全部帖子
Money Heist

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 昨天 17:24 |顯示全部帖子
muffinman23 發表於 19-9-19 17:16
Money Heist

Thank you

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 昨天 17:26 |顯示全部帖子
susumi123 發表於 19-9-19 06:50
stranger things, black mirror,
之前呢度有jm話the affair好睇,我依家煲緊

以上嘅建議有Black mirror ,Mind hunter ,Money Heist ,The affair 都未睇過,等我試吓睇吓先,唔該晒咁多位
你哋仲有咩可以介紹可以話俾我知

子爵府

發表於 昨天 19:06 |顯示全部帖子
twinsbbmama 發表於 19-9-19 17:26
以上嘅建議有Black mirror ,Mind hunter ,Money Heist ,The affair 都未睇過,等我試吓睇吓先,唔該晒咁多 ...

Good wife

Line of duty

Dynasty

Designated survivor

Suits

How to avoid from murderer

子爵府

發表於 4 小時前 |顯示全部帖子
twinsbbmama 發表於 19-9-19 17:26
以上嘅建議有Black mirror ,Mind hunter ,Money Heist ,The affair 都未睇過,等我試吓睇吓先,唔該晒咁多 ...

One more, that I like very much - Bletchley Circle

Hope you enjoy!

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 15 分鐘前 |顯示全部帖子
Tebing 發表於 19-9-20 05:01
One more, that I like very much - Bletchley Circle

Hope you enjoy!

Thank you (emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊