育兒好物

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
上網有D人話好,想問下點好法?
見陳柏宇個女都用,有冇用家可以share 下?

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
用緊~未用Diamond 片之前係用日牌,但呢隻仲滑,同埋個pH值啱BB,唔會刺激佢嘅皮膚

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我開頭用呢隻Diamond 係FD介紹,因為BB嘅稀便量大,有時會爆片,呢隻有後袋設計,擋得住

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
13yeude 發表於 19-9-12 20:00
用緊~未用Diamond 片之前係用日牌,但呢隻仲滑,同埋個pH值啱BB,唔會刺激佢嘅皮膚 ...

吸成點架? 我驚佢吸得唔好會up住petpet

洋房

bonnyyuyu 發表於 19-9-12 21:31
我開頭用呢隻Diamond 係FD介紹,因為BB嘅稀便量大,有時會爆片,呢隻有後袋設計,擋得住 ...

icic, 呢個又真係好有用喎

別墅

我喺FB見到陳柏宇用緊呢咪買比BB試下lor, 真係勁乾爽,換片時BB個pat係一D都唔濕

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我細女用緊呢隻,濕少左皮膚敏感

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我係拎試用裝比仔仔用左先,一打開摸落去,真係同BB皮膚一樣咁滑~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊