自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

門票於9月17日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售,觀眾亦可同時透過以下途徑購票:
●​城市售票網網頁:http://www.urbtix.hk/internet/zh_TW/eventDetail/39311
●​流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
●​信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)

*每人每次限購最多4張門票
*本演唱會不設售票處售票

男爵府

好媽媽勳章

chun703 發表於 19-9-12 11:46
門票於9月17日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售,觀眾亦可同時透過以下途徑購票:
●​城市售票網 ...

加場都無用啦, 依家URBTIX 無差別o甘BLOCK o左好多人, 有好多人都入唔到佢個網. 我試o左兩部手機都係入唔到佢個app, 但一轉公司 wifi 就入到

男爵府

hinhin.mami 發表於 19-9-12 11:51
加場都無用啦, 依家URBTIX 無差別o甘BLOCK o左好多人, 有好多人都入唔到佢個網. 我試o左兩部手機都係入唔 ...

咁係block本地流動網絡唔係block人喎.
咁wifi係米成功買到? 你公司wifi係米本地網絡黎架? 我公司上網係要經server走外地網絡既.

男爵府

好媽媽勳章

chun703 發表於 19-9-12 12:13
咁係block本地流動網絡唔係block人喎.
咁wifi係米成功買到? 你公司wifi係米本地網絡黎架? 我公司上網係要 ...

公司係本地網絡, 但上網速度太慢所以無用佢o黎load 城網, 售票當日我只用4G上網, LOAD 足6-7個鐘, 完全入唔到, 即使依家都仍然係入唔到. 今朝我叫朋友試入城網app. 用3 o既入到, 用csl o既入唔到, 依家都估唔到佢地係點block法

用戶要求終止服務

牛年勳章

公司用商業網絡,快過家用網絡
未經許可,請勿轉載

男爵府

hinhin.mami 發表於 19-9-12 12:43
公司係本地網絡, 但上網速度太慢所以無用佢o黎load 城網, 售票當日我只用4G上網, LOAD 足6-7個鐘, 完全入 ...

我用CSL, 當日下午先開始試, 係入到app只係入唔到eason果度. 另外用電話都不停打都係打唔通. 公司用web就一定慢.

男爵府

大笨鐘 發表於 19-9-12 14:02
公司用商業網絡,快過家用網絡

你就好. 我公司要穿大西洋先返到黎. 仲要某些網一早被block.

用戶要求終止服務

牛年勳章

chun703 發表於 19-9-12 14:07
你就好. 我公司要穿大西洋先返到黎. 仲要某些網一早被block.

我地唔可以用公司個網絡做私人嘢,所以對我嚟講無咩好唔好。我只係講一般情況。
未經許可,請勿轉載

男爵府

好媽媽勳章

chun703 發表於 19-9-12 14:06
我用CSL, 當日下午先開始試, 係入到app只係入唔到eason果度. 另外用電話都不停打都係打唔通. 公司用web就 ...
你今日有無試過入urbtix 個app?? 你試o下睇o下入唔入到

男爵府

加場都無用啦, 連URBTIX都入唔到, 嗰網好廢

男爵府

又係富衛, 舊年華仔演唱會時, 我個 agent sell 新單, 話你買咗之後就有機會參與華仔演唱會飛, 我心諗你份新單US$1,980/年, 要供20年, 連張飛都唔捨得送?

之後我有friend話佢買咗飛, 我問佢係邊度買, 佢話同個 agent 買

男爵府

ANGE_FB 發表於 19-9-12 16:16
又係富衛, 舊年華仔演唱會時, 我個 agent sell 新單, 話你買咗之後就有機會參與抽華仔演唱會飛, 我心諗你份 ...

華仔上年個演唱會係AXA安盛喎

男爵府

BK Milk勳章

ANGE_FB 發表於 19-9-12 16:16
又係富衛, 舊年華仔演唱會時, 我個 agent sell 新單, 話你買咗之後就有機會參與抽華仔演唱會飛, 我心諗你份 ...

上年華仔個演唱會係安盛喎!

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

張學友先至係富衞

男爵府

回覆 chingyeewong 的帖子

原來我記錯咗啊, 反正我2個都唔係正規度買到

男爵府

回覆 chingyeewong 的帖子

係我記錯, 當時有2個人係度sell我, 我自己掛住睇佢個份新單, 一路又係度諗緊自己現有的單, 醫療&危疾都已分開買咗, 又算緊自己要交架年費, 點解又來一份危疾? 再加上佢地話要抽, 我心里係度重複: 抽 抽 抽 . . . . . .

伯爵府

加場都無用啦, 依家URBTIX 無差別o甘BLOCK o左好多人, 有好多人都入唔到佢個網. 我試o左兩部手機都係入唔 ...

係啦,我都入唔到城網

大宅

我都入唔到...點解無啦啦會BLOCK??

大宅

唱到呢幾場聲都爛晒啦
買到都擔心會唔會又失望

男爵府

好媽媽勳章

kakayan717 發表於 19-9-13 03:51
我都入唔到...點解無啦啦會BLOCK??
其實都無人知點解, 如果我係牛我都知咩事呀, 依家係無啦啦比人封o左, 就連我屋企個老人家佢無買過/裝過/入過城網app, 但佢都比人block o左

首頁

尾頁

跳至