親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇推介?

水晶宮

FOC 發表於 19-9-13 12:40
請問有冇推介?

Plan年尾過去東京、會有一天過輕井澤、初步考慮住萬豪...

大宅

請問有冇推介?

我住APA,近車站,同對面可以租單車,一到步,租單車,租單車遊覽,還完車過對面APA hotel check in,好方便!

wcpcelia    發表於 19-9-16 09:48

公爵府

請問有冇推介?
星野

複式洋房

請問有冇推介?

Price hotel good

大宅

多謝大家的回覆。再想問下,箱根又有冇又方便的一泊兩食的酒店推介?因為我會輕井澤同箱根二擇其一。謝謝各位(emoji)(emoji)

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

王子酒店

大宅

畀面勳章 陪月勳章

請問有冇推介?

我都係聖誕去,book 左 王子酒店西館,本來想book 東館,但已經full 晒了 (emoji)

子爵府

虎到金來勳章

請問有冇推介?

樓主幾時去同budget幾多。咩資料都無好難推薦。

輕井澤:
星野, 貴d, 佢有d屋仔同唔同房型,配套好。
apa, 連鎖商務酒店

箱根
一泊2食。睇你行程點玩先知訂強羅定其他地方。

侯爵府

夏天玩到顛

輕井澤:
如果唔係自駕,近車站最好,可以選王子及APA
如果自駕,可以住遠少少,我試過住Karuizawa Log Hotel Shiozawa no mori

子爵府

請問有冇推介?

我剛去完,Apa 輕井澤真係好方便, 去車站 , outlet, 同租單車都近

珊瑚宮

BK Milk勳章

我上次係輕井澤住溫泉旅館,係星野果邊方向,一泊二食,舒服,旅館仔溫泉你預佢係細細浴場,但因為少人,係無人同你掙架

另外我有去過星野浸日歸溫泉,都可以既,但人太多場唔大

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

peggy_723 發表於 19-9-13 17:32
我住APA,近車站,同對面可以租單車,一到步,租單車,租單車遊覽,還完車過對面APA hotel check in,好方便 ...

男爵府

回覆樓主:

箱根火山2級,纜車停左,買東京廣域周遊券,一定係輕井澤十河口湖

大宅

wanmm323 發表於 19-9-19 16:28
箱根火山2級,纜車停左,買東京廣域周遊券,一定係輕井澤十河口湖

是嗎?我下個月尾先去,到時纜車仲停唔停架

大宅

veronica1210 發表於 19-9-17 16:20
我剛去完,Apa 輕井澤真係好方便, 去車站 , outlet, 同租單車都近

請問,如聖誕去,仲有得採單車?

子爵府

yanky88 發表於 19-9-19 21:37
請問,如聖誕去,仲有得採單車?

如下雪較危險, 我看不明地圖, 只去舊輕井澤銀座同雲場池, 如果想去多些地點,一定要搜集多些資料

大宅

我現在決定去箱根,還打算去埋附近的御殿場outlet,我在Klook買了箱根兩日周遊券,現想請問各位,兩日周遊券是否可以在箱根去御殿場outlet?那在outlet回新宿又是否可以用周遊券?

侯爵府

wanmm323 發表於 19-9-19 16:28
唔好意思, 想問吓東京廣域周遊券10000YEN/套(3日), 我見人地的BLOG寫可坐機場NE'X 同 新幹線去輕井澤對嗎?

大宅

bero 發表於 19-9-25 15:51
唔好意思, 想問吓東京廣域周遊券10000YEN/套(3日), 我見人地的BLOG寫可坐機場NE'X 同 新幹線去輕井澤對嗎? ...

可以,但呢張pass 只能當地買

首頁

尾頁

跳至