時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 10:43
回覆 louisa_hk 的帖子

但係黑警連毫無攻擊性嘅人都打,好似有個傳道人下跪,毫無攻擊嘅意味,都用腳踢開 ...

荃灣呢單我有睇直播,所謂傳道人係戲子扮,十幾個暴徒拿着鐵通追住幾個警察打,警察向天開槍,所謂傳道人就走出來做戲。我有睇直播,你呃唔到我

禁止訪問

男爵府

2018父親節勳章

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 10:43

但係黑警連毫無攻擊性嘅人都打,好似有個傳道人下跪,毫無攻擊嘅意味,都用腳踢開 ...

咁有無片啊?個黑道傳道人有無比人打到瞓係地係反應?成面血?佢之前做過咩?叫人沖自己做後勤戲子?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:14
你冇正面回應我問題,咁嗰個警察係咪唔啱先呀?點解唔開post譴責警察。況且你地所講嘅打市民其實係挑釁在 ...

你係咪有問題㗎!警察維護治安呀!而你哋破壞緊社會秩序呀!你哋係做緊違法嘅嘢!即係你哋挑機在先囉!用你嘅邏輯諗嘢!
而家阿伯係殺人犯咩?殺左邊個?殺人犯係殺咗人先叫殺人犯,點可以用咁差嘅比喻來比喻!而且你唔係執法者喎!你係用緊私刑喎!
以你嘅邏輯,即係話如果見到你攞住把鉸剪,我為了防衛,就可以30人追住你來打喎!

子爵府

有呀 ! 果個當時照x光時,都無話自己有左的大肚婆係衝埋去護佢男友,
旁邊仲有立場姐姐, 點解被打 ? 你有無睇林卓廷條直播片呀?

林卓廷係站內係咁挑釁白衣人,立場姐姐講晒粗口,有人開水喉射人.
白衣人都只係打兇神惡煞,殺入來兇元朗居民的人啫 !

你仲叫示威者呀 ? 暴徒就暴徒啦 ! 示暴及施暴私了者都得.

黑衣人只打兇神惡煞 ? 咪玩啦 ! 當街噴黑人個面, 淋紅油, 剃人頭, 打人對象
全部都係老弱婦孺. 你唔未睇過片呀 ? 呢度大把有post啦 !

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:17
有冇睇片㗎?7 21白衣人係連大肚婆都打。而示威者都只係打兇神惡煞、兇示威者嘅人啫!冇打弱小
...

禁止訪問

禁止訪問

大宅

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:17
有冇睇片㗎?7 21白衣人係連大肚婆都打。而示威者都只係打兇神惡煞、兇示威者嘅人啫!冇打弱小
...

有冇睇片呀,921成班垃圾圍住打一個,好威呀?人少就縮,食屎喇,你地班垃圾邊個係弱小呀,杏加橙

珍珠宮

wisely 發表於 19-9-22 01:38
唔係記者講, 係嗰個扮救護著黑衫嘅男, 仔說的. 佢講嘢好音有啲特別, 好易認. 之後佢走入鏡頭, 在旁邊帶手 ...

可以用聲紋辨識技術協助認人,大陸在這方面的技術比較成熟。

豈有此理,這群喪屍實在太殘暴了!要把它們全部抓起來治罪。

大宅

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:21
唔該警察濫暴?示威者會追住警察嚟打?傳道人勸佢地唔好再俾政權利用成一個鞏固自己政權嘅工具,有咩問題 ...

濫暴就唔會老遠跑去捉曱甴,俾晒時間佢地走喇,次次都俾曱甴走晒,我話警察乘機放人呀⋯⋯

禁止訪問

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:40

你直情on9添啦!就算示威者唔啱,咁點解黑警濫暴要包庇佢呀?Double Stand ...

睇你啲叫EQ幾差啦!咁快就咁粗俗啦!點做大事呀?
你講咩呀邊個包庇啲示威者?句子有語病喎!你中文係咪唔合格㗎!

大宅

畀面勳章

根本不是人,不人性,暴徒等天收

子爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:53
啱啱見到有人話「咁唔通佢唔係人,係畜生呀?」批評示威者打人。令你失望左添!我地示威者講文明,動物都唔 ...

你個腦點運作呀?文明會咁樣打人?打阿伯班人有比佢打傷?我重申你地係畜牲都不如!
示威者?特朗普都話你哋喺暴徒呀!你再死撐暴徒只會顯得你更醜惡!

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

人渣。

複式洋房

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 11:53
啱啱見到有人話「咁唔通佢唔係人,係畜生呀?」批評示威者打人。令你失望左添!我地示威者講文明,動物都唔 ...

你仲話你係和理非!?
連打人都美化做文明行為
對自己有傷害先反擊咁殺人都得架啦。好心唔好大教壞細
打人就唔啱啦

複式洋房

妹豬媽媽 發表於 19-9-22 01:15
係咪呢個?

正臭四

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

因為冇人性,岩架啦,獸心出來了

首頁

尾頁

跳至