自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Jessy 發表於 19-10-8 13:47
識人住寶琳,今早步行去調景嶺坐mtr。

香港人打不死,努力!!

寶琳都行到

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

傻太 發表於 19-10-8 18:20
寶琳都行到勁

https://www.google.com.hk/maps/dir/%E5%AF%B6%E7%90%B3%E7%AB%99/%E8%AA%BF%E6%99%AF%E5%B6%BA%E7%AB%99/@22.3115043,114.2602623,15.75z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x3404040bf121f471:0x6a3ff329ef0b084e!2m2!1d114.257832!2d22.322511!1m5!1m1!1s0x340403ef722d58c5:0x1ce2bbdb749d890c!2m2!1d114.2526791!2d22.3042551!3e2?hl=zh-TW

寶琳站行去調景嶺站約31 minutes

伯爵府

回覆:住調景嶺嘅我今日唔想返工

香港政府真無能,應該如美國一様派警察持機關槍守護每個港鐵站,現在暴徒破壞後又再破壞,這班政府高官完全没有領導能力。

男爵府

今朝寶林上車,行香港線出tst,好順,無乜人搭

子爵府

oi_oi 發表於 19-10-9 09:14
今朝寶林上車,行香港線出tst,好順,無乜人搭

將軍澳行過調景嶺條路,有行年宵的感覺

攬炒嘛,大家一齊捱下囉,我呢d中坑老坑實捱得過

複式洋房

傻太 發表於 19-10-9 09:17

攬炒嘛,大家一齊捱下囉,我呢d中坑老坑實捱得過:handsome ...

幾好吖,又可以運動吓

伯爵府

攬炒嘛,大家一齊捱下囉,我呢d中坑老坑實捱得過:handsome ...

伯爵府

AngusCC 發表於 19-10-9 10:08
幾好吖,又可以運動吓

男爵府

呢點要多謝下佢地,多謝佢地,比你做下運動
如果我起將軍澳番工,我會好感激佢地

首頁

尾頁

跳至